reklama

Staraczki grudniowe 2012

butterko u Ciebie moze jest za szybko kiedy powinnas dostac normalnie@@@ ??? ja juz wcinam kanapeczki z szyneczka... podbrzusze od czasu do czasu daje znac ale to pewnie dlatego ze jest termin @@ z Michalkiem w terminie @@ to plamilam... i to chyba ze 2 razy... ale narazie jest ok:)

reklama
marka - te testy to były ***** warte :baffled: na tym bobo to ledwo było widać 1 kreskę,że w ogóle coś jest... Ogólnie ostatnią @ miałam 17.12.2012 r. I ginekolog mi wyznaczyła na 2 monitoringu gdzie jajo pękło termin testu na dziś ... I jak nic, to mam odstawić dupka i estrofem

a ja cos czuje ze chyba cykl bezowulacyjny bedzie ..dzis 16 dc test owu negatywny, sluzu brak, temperatura zamiast w gore to w doł dzisiaj mialam 35,89 kurede a juz myslalam po poprzednim cyklu ze wszystko wrociło na stare tory:no: a tu guzik takze nie nastawiam sie na sukces bo juz widze ze cos jest nie tak

Dzień dobry.

Buterko- nie wiem czemu ale moim zdaniem to ze dwa dni za wsześnie, no a testy też lipa, więc może poczekaj na tego Acona i powtórz.
Marcia- może jak ci spadła to dzisiaj masz owulke?
Marka- to ,że pobolewa to normalne. Trzymaj się kochana.

reklama
Hej! Mam pytanko, czy od Duphastonu rośnie temperatura? Miałam dzisiaj w 18dc skok tempki a od 16dc biorę Dupka. Tempka zazwyczaj skacze pod wpływem progesteronu, więc chyba od Dupka też może? Czy źle kombinuję? :baffled:
Aha, i mam pytanko pomijające branie Duphastonu... Czy jeśli kobieta ma owulkę w późnym terminie, czyli np. 18-19dc a śluz płodny o wiele wcześniej, to czy jest jakaś szansa, że plemniczki dostaną się tam gdzie trzeba? Wiadomo przecież, że dobry śluzik jest niezbędny ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry