reklama

Staraczki grudniowe 2012

Wiem o tym :tak:, sama jestem zła na siebie :wściekła/y:.
Co do owulek to nie wiem czy są i kiedy, ponieważ miewam cykle bezowulacyjne ( w grudniu w 12dc pęcherzyk miał 25mm i już nie pękł raczej... )TEmpkę zaczęłam mierzyć dopiero od obecnego cyklu i mam w niej straszne wahania, wygląda jak góry i pagóry. Absolutnie nie widać owulki. Jedyne co wiem to że śluz najlepszej jakości mam 9dc-12dc. Testów owu jeszcze nie robiłam, wybieram się na monitoring. także, jeden wielki znak zapytania...

Aha, słuchajcie, a czy pęcherzyk 25mm w 12dc to nie jest zbyt duży czasem?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się wieczorową porą =) teraz mam chwilkę żeby poszperać na forum. Cały dzień zalatwiałam swoje sprawy. W związku z negatywnym testem napisałam do ginekolog,o tej informacji i ze odstawilam leki - napisała dalszy schemat działania. Ewentualnie mam się odezwać jeśli @ nie przyjdzie w ciągu 7 dni od odstawienia leków

Butterfly wszystkie odganiamy od ciebie @ - a kysz, poszła sobie..... ;)

Nanncy rozumiem Cie z tymi wcześniejszymi testami, bo tez tak zrobilam w zeszlym miesiacu, bo mnie kusilo...
a czytałam gdzieś tu na forum, że niektórym dziewczynom wychodziło jeszcze przed testem ciazowym jak byl negatywny - test owulacyjny pozytywny i pozniej okazywalo sie ze faktycznie wykryl wczesna ciaze- moze cos w tym faktycznie jest

Dzien dobry!

Ja jak zwykle ranny ptaszek, obudze sie przed 7 i juz po spaniu.
u mnie temperatura sukcesywnie rosnie tylko ze nie wiem czy mam juz ta luteine wziąć bo dzisiaj jest 3 dzien po pieknym sluzie ale ovufriend nie zaznaczyl mi jeszcze owu i boje sie ze jak dzisiaj wezme to sztucznie podniesie mi temperature i sfaszuje moj wykres temperatur i blednie mi zaznaczy owu. I tu pytanie do Basi czy po 4 tabletkach (bo mam 2x2 pod jezyk) moze od razu znaczaco wzrosnac temperatura? bo po luteinie wzrasta prawda?

Hejka :-) Witam niedzielnoporannie :blink:Zaraz uciekam do pracy, współorganizujemy WOŚP i muszę podoglądać czy na scenie wszystko gra

Butterfly
dopóki nie ma @ jest nadzieja, trzymam kciuki!

annie czytałam wczoraj o szpitalu i bardzo mocno zaciskam kciuki by lekarze tym razem nie zawiedli, wszystkie będziemy się modlić, a wiesz już coś nowego o jego stanie?

Nanncy może następny test który kupisz cię pozytywnie zaskoczy? ;-)

emalia jak samopoczucie, jeszcze kilka dni do testowania! Jak temperatura?

marcia ładnie ci idzie wykres w górę, może zadzwoń do dżina niech poradzi jak te leki brać?

U mnie 17dc i wczorajszy test był negatywny, tzn od 4 dni jest bardzo słaba kreska, już nie liczę na cud, jedyne w co jeszcze mogę wierzyć to, że tak jak któraś z was pisała testy nie wychwytują LH bo są za słabe.. No ale przynajmniej mąż chodzi zadowolony :-D:-D się nachapał
Miłej niedzieli!

Marcia ja nie jestem pewna czy po lutce wzrasta temka,w poprzednim cyklu bralam lutke i mialam piekna tempke w tym cyklu nie bralam lutki i tez mam piekna tempke.u mnie bylo wskazanie ze mam wziasc lutke trzeciego dnia po skoku temki (czyli po prawdopodobnej owulce),zerknij na moje wykresy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry