reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
hahah Góralka - szantażyk zadziałał :-)
Ja po zakupach w galerii, i nie znalazłam butów ani spodni!

Mój wziął sobie do serca te staranka, jedzie w soboto do swojej miejscowości i waidomo spotkanie z kumplami, i już im powiedział ze nie bedzie pił bo staranka :-) No duma mnie rozpiera!!!!! teraz moze byc tylko lepiej :)

No właśnie marka oko za oko, stringi za stringi :-D

A przy porodzie strasznie się kobita namęczyła. A co najlepsze mama mówi że wypytała się dosłownie o wszystko zanim poszła rodzić a ta dopiero jak jej dziecko zaklinowało się barkami odezwała się że tak samo miała jak rodziła pierwsze :no: durna baba jakaś
A śmiałam się z tego jak mama opowiadała że kobita tak się darła na chłopa że zemdlał z wrażenia a jak już go dobudzili to go strzeliła w zęby :-D:-D:-D

Annie no niezła ta kobita....biedny chłop:-)

kasieczek brawo dla Twojego:tak::tak: i taka postawa mi się podoba:-)

u mnie teścik ow coś za wcześnie dwie kreski pokazał i chyba będzie miesiąc w plecy, bo mąż w pracy i będzie dopiero w niedziele wieczorem...:-(:-(

Witam,

Ja u siebie zauważyłam pryszcze:wściekła/y: tak jak w poprzednim cyklu:wściekła/y: czyli pewnie znowu nic.

Jejku dziewczyny, tyle sprzątania mnie dzisiaj czeka, mój się śmieje że poco sprzątam skoro w niedziele znowu jedziemy do Zako ( wczoraj w nocy przyjechaliśmy do Krakowa):tak: ale ja nie lubię tak, jak bym widziała kurze to chyba by mnie do szału doprowadziło. :-D

Dzień dobry dzielne staraczki ;-)

Ashlee ale się seksiłaś przed tym jak ci wyszły II krechy więc szansa jest :-)

marka kciukasy zaciśnięte ;-)

góralka kiedy jakąś kaffe sobie na ryneczku w Krakowie strzelimy??:-D

a mi własnie stary napisał że jutro i w niedziele idzie na 2-gą zmianę do roboty więc cały misterny plan w niwecz poszedł :no: a mieliśmy do Ikei po meble skoczyć ale sama przecież nie będę tego tachała

reklama
Witam i ja!

Asia cos ty ostatnio czesto z tym ciastem :-D ja czytałam druga czesc do 3:40 i skonczyłam i podobała mi sie strasznie moze nawet lepiej niz pierwsza. zaczelam czytac 3 i pewnie dzisiaj znowu noc zarwe. Boze jakie to romantycze ..czy tacy faceci to gdzies istnieja? :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry