reklama

Staraczki grudniowe 2012

Jutro chyba Anula - ja nie wiem już kiedy.. ten zastrzyk fałszuje wynik - i to prawda bo sobie machnęłam, i jest blada krecha druga!

Wpisałam się na 16 lutego , tj 26dc ( ale 14 dni po tym zastrzyku) wtedy ma go już niby nie być w organizmie!

Nie wiem, troche mnie ta recepta zdołowała, ze dostałam już na nastepny cykl i ze jak coś to mam się pojawić w 10dc.

Mój mie opieprzył powiedział ze powinnam się cieszyć ze wreszcie owulka już jest a nie ze recepte dostałam!

A Ty Annie - zamiast tu siedzieć idź na bzykando co by żołnierzyki byly na miejscu i czekały na jajeczko :)

reklama
Ja jestem gotowa zawsze i wszędzie ale stary marudzi bo zmęczony po pracy przyszedł i już słyszę że po cichu pochrapuje :-D jakoś nie mam sumienia go "męczyć" może jutro coś podziałamy bo w sobotę mamy oboje wolne...

Następna jestem ja :) ale nie wiem czy jutro będę testowac...
Zobaczę rano w jakim będę nastroju, bo negatyw, nawet wczesny zawsze mi psuje lekko humor :/
Może w sobotę zrobię.

No natępna co ją trzeba prosić :-) masz wstać jutro prawą nogą, pofrunąć do łazienki, spojrzeć w lusterko jaka jesteś piękna a później ślicznym ciągłym siurkiem nalać do pojemniczka aby zanużyć w nim test potem spójrz jeszcze raz w lusterko powiedz sobie że jesteś fajna lasia :-D:-D:-D

Witam :angry: ja dziś wstałam lewą nogą, ale to przez moją tempke, która wskazuje na to, że nie ma się co łudzić, tylko czekać na następny cykl:wściekła/y::-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry