• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Idę się do Was wyżalić. Niedobrze mi, mdłości przez cały dzień, nic mi nie smakuje, na nic nie mam ochoty, wszystko mi w gardle rośnie. A jeść trzeba, żeby Junior rósł. Ja pierniczę. Oby jak najszybciej te mdłości przesły, proszę...

reklama
Mi było ciężko, bo fusiaste i 3 dziennie potrafiłam wypic, ale walczyłam walczyłam i sie udało - nie piję! Tylko ze już nie chodze jak przycinak, no ale coś za coś :)

Avensis - ale udaje Ci sie zjeść coś? No będziesz musiała na siłe! dla Juniorka! Trzymam kciuki za Ciebie! Wytrzymasz :)

Avensis dasz radę! Ja bym dała królestwo za mdłości ciążowe.... a tymczasem mam okres - bóle menstruacyjne, jestem spuchnięta i obolała i zawiedziona.

Ja też uwielbiam kawę, ale też Inkę uwielbiam i chyba sobie właśnie zrobię bo mi Annie smaka narobiłaś a kurat w pracy ją mam. No i mam jeszcze ze sobą dwa muffinki bo wczoraj upiekłam :D mniam!

częstujcie się :-D mnie już ślina po brodzie spływa :-D

muffinki_rozowe_niebieskie521558.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry