Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wredoty takie muffiny mi tu pokauja jak ja do konca marca nie bede nic slodkiego jesc
avensis junior da se rade i pociagnie troche z twoich zapasow takze luzik, pij soczki najlepiej sama wyciskaj i szukaj na co masz smaka
dziewczyny a mnie tak jajnior boli ze rannnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyy... ledwo chodze naprawde... i dzis znow sluz byl przezroczysty i rozciagliwy... gdyby tak bylo w przyszlym cyklu to bylo by super przynajmniej bym wiedziala kiedy dokladnie owulka ... ale naprawde w zyciu nie mialam takiego bolu... i jeszcze net mi szwankuje musialam dzwonic do ery... i jeszcze nawet jesc nie moge bo mnie tak nawala
ja wczoraj upiekłam muffinki, a nawet kilka wersji muffinek, z kandyzowaną skórką pomarańczową, ze skórką cytrynową, z kawałkami mlecznej czekolady, z kawałkami gorzkiej czekolady, razem wyszło mi ok 60 sztuk
wow, jak na mnie, która nigdy nie gotowała za czasów panieńskich to mega wyczyn, jestem z siebie dumna bo wszytsko wyszło przepyszne, chyba odkrywam w sobie talent kulinarny.
normalnie jestem Perfekcyjną Panią Domu!!!
niestety nic nie zostało z wczorajszych słodkości bo mieliśmy wczoraj sporo gości i wszystko paskudy pochłonęły! ech, no trudno, grunt, że smakowało
Mój dzis zrobił mi niespodzianke i przyjechał dzis! JUPIII i mówie do niego że szybko mnie musi zaciążyć bo nie bedę się hormonami faszerować i tyć nadal! :-) powiedział jedynie "dobrze"!