reklama

Staraczki grudniowe 2012

Wredoty takie muffiny mi tu pokauja jak ja do konca marca nie bede nic slodkiego jesc:angry:
avensis junior da se rade i pociagnie troche z twoich zapasow takze luzik, pij soczki najlepiej sama wyciskaj i szukaj na co masz smaka

reklama
dziewczyny a mnie tak jajnior boli ze rannnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyy... ledwo chodze naprawde... i dzis znow sluz byl przezroczysty i rozciagliwy... gdyby tak bylo w przyszlym cyklu to bylo by super przynajmniej bym wiedziala kiedy dokladnie owulka ... ale naprawde w zyciu nie mialam takiego bolu... i jeszcze net mi szwankuje musialam dzwonic do ery... i jeszcze nawet jesc nie moge bo mnie tak nawala :(

ja wczoraj upiekłam muffinki, a nawet kilka wersji muffinek, z kandyzowaną skórką pomarańczową, ze skórką cytrynową, z kawałkami mlecznej czekolady, z kawałkami gorzkiej czekolady, razem wyszło mi ok 60 sztuk

wow, jak na mnie, która nigdy nie gotowała za czasów panieńskich to mega wyczyn, jestem z siebie dumna bo wszytsko wyszło przepyszne, chyba odkrywam w sobie talent kulinarny.

normalnie jestem Perfekcyjną Panią Domu!!!

niestety nic nie zostało z wczorajszych słodkości bo mieliśmy wczoraj sporo gości i wszystko paskudy pochłonęły! ech, no trudno, grunt, że smakowało :tak:

Heeej, co tak cicho tutaj, nikt nie siedzi... pewnie wszystkie straczki wykorzystują swoich mężczyzn;)

Przede wszystkim te co mają TE dni :P

Annie, wydaje mi się że teraz tak wyglądasz:-):
12729_3481_500_A-Moze-Mizianie-Po-Brzuszku.jpg

Ashlee jakbyś zgadła :-)

Karola, Anulka nie takie pyszne jak wasze ale jakieś mi tam wyszły :-)

marka współczuję... może weź sobie jakiś rozkurczowy lek?

Oj cichutko cichutko :)

Mój dzis zrobił mi niespodzianke i przyjechał dzis! ;) JUPIII :) i mówie do niego że szybko mnie musi zaciążyć bo nie bedę się hormonami faszerować i tyć nadal! :-) powiedział jedynie "dobrze"!:-D

i prawidłowa postawa! szybko i skutecznie;) ja też poproszę!:-D

A ja się jutro wybieram na szaleństwo zakupowe to sobie humor poprawie:P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry