• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Wredoty takie muffiny mi tu pokauja jak ja do konca marca nie bede nic slodkiego jesc:angry:
avensis junior da se rade i pociagnie troche z twoich zapasow takze luzik, pij soczki najlepiej sama wyciskaj i szukaj na co masz smaka

reklama
dziewczyny a mnie tak jajnior boli ze rannnnnnnnnnnnnnnnnnnnyyyyyyy... ledwo chodze naprawde... i dzis znow sluz byl przezroczysty i rozciagliwy... gdyby tak bylo w przyszlym cyklu to bylo by super przynajmniej bym wiedziala kiedy dokladnie owulka ... ale naprawde w zyciu nie mialam takiego bolu... i jeszcze net mi szwankuje musialam dzwonic do ery... i jeszcze nawet jesc nie moge bo mnie tak nawala :(

ja wczoraj upiekłam muffinki, a nawet kilka wersji muffinek, z kandyzowaną skórką pomarańczową, ze skórką cytrynową, z kawałkami mlecznej czekolady, z kawałkami gorzkiej czekolady, razem wyszło mi ok 60 sztuk

wow, jak na mnie, która nigdy nie gotowała za czasów panieńskich to mega wyczyn, jestem z siebie dumna bo wszytsko wyszło przepyszne, chyba odkrywam w sobie talent kulinarny.

normalnie jestem Perfekcyjną Panią Domu!!!

niestety nic nie zostało z wczorajszych słodkości bo mieliśmy wczoraj sporo gości i wszystko paskudy pochłonęły! ech, no trudno, grunt, że smakowało :tak:

Heeej, co tak cicho tutaj, nikt nie siedzi... pewnie wszystkie straczki wykorzystują swoich mężczyzn;)

Przede wszystkim te co mają TE dni :P

Annie, wydaje mi się że teraz tak wyglądasz:-):
12729_3481_500_A-Moze-Mizianie-Po-Brzuszku.jpg

Ashlee jakbyś zgadła :-)

Karola, Anulka nie takie pyszne jak wasze ale jakieś mi tam wyszły :-)

marka współczuję... może weź sobie jakiś rozkurczowy lek?

Oj cichutko cichutko :)

Mój dzis zrobił mi niespodzianke i przyjechał dzis! ;) JUPIII :) i mówie do niego że szybko mnie musi zaciążyć bo nie bedę się hormonami faszerować i tyć nadal! :-) powiedział jedynie "dobrze"!:-D

i prawidłowa postawa! szybko i skutecznie;) ja też poproszę!:-D

A ja się jutro wybieram na szaleństwo zakupowe to sobie humor poprawie:P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry