reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ashlee dzien wolny a ty juz o 6 na nogach?
karola i annie gratuluje chetnych facetow.
w przeciwienstwie do mojego, oczywiscie sie wczoraj poklocilismy o bzykanko i stwierdzilam ze ten cykl odpuszczam , tak definitywnie, nie mierze tempki, nie robiewykresow i nie bede go zmuszac. Jak sam bedzie chcial i trafi to dobrze jak nie to tez dobrze. Doszlam do wniosku ze niedlugo w czubkach wyladuje przez to wszystko. Moze uda mi sie schudnac troche do nastepnego cyklu, szukam pozytywow. I mam dosyc uzeramia sie z nim, wstawania o 6:30 zeby zmierzyc temperature i plaszczemia sie przed nim jak ten Mort z obrazka. Takze mnie w tym miesiacu na testowanie nie ma

reklama
Witam ja też z nerwem jak 150!

Robotnicy napieprzają z trzech stron i człowiek nie może pospac do 9! glowa mi nawala jak cholera przez to!

Tempka u mnie padła na łeb na szyje, więc już wszystko przesądzone! szlag!

Już nawet sobei nadziei nie robie, testowanie tez już nei ma sensu raczej. Więc czekam na @. Mam nadzieje ze wspomagany cykl będzie trwał jak poprzedni 28dni i bedę mogła zacząc od nowa!

A snu nawet wystarczy, tylko oni kłują ściany i podłogę, a ja czuje się jakby mi w głowie wiercili - to jest nie do zniesienia, ide dzis stopery kupic bo sie nie da , chodze po mieszkaniu i przeklinam!

Annie - tempka niech Tobie chociaż szybuje!

Marcia - myślę że na takim odpuszczeniu możesz dobrze wyjśc :) powodzonka!

reklama
Witam wszystkie!

Marcia - może to i dobrze :) co ma być to będzie, jak facet zobaczy że odpuściłaś to sam przyjdzie i się postara i może będzie wtedy niespodzianka :) Tak podobno najlepiej.

Ile ja bym dała żeby potrafić odpuścić :( ehh ale nie umiem, nie wiem co by mnie musiało zaabsorbować żeby nie myśleć o ciąży, nie mam pojęcia, nie ma nic czego bym bardziej w tym momencie chciała. Wiem że to niedobre, ale co ja mam zrobić? Tak to jest - mam 30 lat i chcę mieć pierwszego dzidziusia, tak długo czekałam na miłość swojego życia, na to żeby wyjść za mąż i teraz natura wyje o fasolkę. No ale tak mi się w życiu poukładało. Dobra dość tego stękania!

Annie no teraz najgorszy czas czyli 2 tyg czekania ehh też tego czasu nie lubię.

Co do facetów to ja też zazdroszę Wam jurnych mężczyzn :D mój generalnie jest OK tylko w tym cyklu dał popis. Mam nadzieję że uda mi się w tym cyklu dobrze wszystko rozplanować. Poza tym jak widział mój niedzielny smutek i rozpacz to chyba się postara chociażby dla mnie. No i powiedział że mu Permen nie potrzebny i jak się odstroję to będzie zawsze gotowy :) no zobaczymy...

Wiecie że ogólnie jest spory wysyp ciężarówek na forum? Na różnych wątkach widziałam chyba ze 4 dziewczyny.
Z jednej strony mocno optymistycznie, a drugiej ciutke zazdrośnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry