reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ashlee - piekny suwaczek :) wlasnie miałam do Ciebie pisac czemu jeszcze go nie sprawiłaś!
Emaila - mój nastawony na bzykando, już mi dzis mówi "owulka owulka" :P może go przetrzymam do tej owulki, to by się działo, ale raczej nie wytrzymam :-)

Na zakupach ciazowo wszedzie kobiety w ciazy. Poza tym trafilysmy z Patrycja do dzialu z ubrankami dzieciecymi i slinilysmy sie na widok malutkich ciuszkow chlopiecych bo moja corka nie chce siostrzyczki tylko braciszka ale to wynika troche z jej wyrachowania bo kiedys powiedziala ze po co jej konkurencja i poza tym chce pozostac jedyna dziewczyna w najblizszej rodzinie bo moj brat ma dwoch chlopcow a mieszkamy na jednym podworku bo nasz dom to blizniak.

marcia ja też widzę wszędzie same brzuchatki albo wózki :tak:

emalia ja dopiero się skuszę po 25 najwcześniej bo nie chcę się wcześniej rozczarować ;-)

Nanncy bardzo mi przykro że się nie udało :-(

Kasia potrenować możecie owulko :-D

Emalia, nie, nie robiłam badań progesteronu, lekarz ocenił to po wywiadzie, owłosieniu tu i tam, strasznych wypryskach i plamieniu przed @.

Ja się tylko martwię, bo jeśli jest fasolka i plamienie to wszędzie na necie piszą, żeby natychmiast pruć do lekarza bo można poronić itp...że to bardzo niebezpieczne..a ja sobie stałam 12h w pracy przez 2 dni, przemęczona ciągle....mam trochę wyrzuty sumienia, że może trzeba było pojechać na dyżur do szpitala, przebadaliby mnie i już. Wszystko bym wiedziała....

Na dzień dzisiejszy podejrzewam endometriozę, kiedyś lekarz rzucił mi takie hasło w związku z moimi miesiączkami, w trakcie których mam bóle aż do biegunek i niemal wymiotów, nawet wysoką gorączkę, dreszcze.... temat powrócił, gdy się staram o dzidziusia:/

A w ogóle to mam dołka bo staram się o moje pierwsze dziecko a mam 30 lat :-( U mnie nie ma strachu tylko o to, ze nie będzie teraz dzidziusia, tylko o to, czy kiedykolwiek w ogóle będę mamą ..... <popłakuje>

Nanncy sio ze złymi myślami! Będziesz szczęśliwą mamą, zobaczysz! i teraz nie czytaj złych forum, tylko spokojnie poczekaj, a w razie czego umówisz się z lekarzem... przesyłam Ci jak najwięcej pozytywnych fluidków <przytulam mocno>

Nanncy nie będę Ci pitolić że masz jeszcze czas albo że masz wyluzować i wtedy się uda bo wiem jak to potrafi doprowadzać do szału... Jeśli coś Cię niepokoi to zrób wszystkie badania. To Twoje ciało i nikt nie ma prawa Ci tego odmówić. Będziesz wtedy wiedziała na czym stoisz. I nie załamywać mi się <przytulam>

Ashlee no to wiecie jak ja się czułam przy Was ;-)

reklama
Dziewczyny strasznie Wam dziękuje za wsparcie, idę w środę do lekarza zobaczę co powie. Wtedy będzie mój 12 dc i jak się okaże że wszystko jest ok może będę miała jeszcze szansę:dry: Trzymajcie za mnie kciuki, by okazało się że wszystko jest ok, na razie nie chce pisać co jest grane bo jest to dla mnie krępujące:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry