Jeny nie miałam wczoraj w ogóle czasu napisać!
Późno wstałam później mieliśmy gości a wieczorem pojechaliśmy na basen i niedziela zeszła.
Góralka - oczywiście to Twój wybór, ale nie żegnaj się z nami oficjalnie

zaglądaj podczytuj, może jeszcze Ci się na coś przydamy. Badania warto robić jakie sie da! Czasem wystarczy włączyć jakiś lek i nagle się udaje. Ja sama leczę od pół roku tarczycę teraz dołączył Bromergon na prolaktynę. Teraz mam powiedzmy takie szanse jak każda zdrowa dziewczyna. Wcześniej to mogłabym nieświadomie walczyć i nic z tego.
Marcia gratuluję postępów w diecie!
Aslee ładny suwaczek! Jeszcze raz gratki, jak się ogólnie czujesz?
Emalia również oficjalne gratki z powodu pozytywnego testu w dniu spodziewanej!
Annie widziałam keidyś ten filmik

heheh genialny! Poza tym ładny masz wykres.
Nanncy nie tym razem to next time! Jedyne co możemy zrobić to myśleć pozytywnie że jak nie teraz to następnym razem...
Marka ja też mam wrażenie że niedługo tu sama zostanę! Z jednej strony mega pozytywnie że tyle fasolek bo w końcu po to tu jesteśmy! Ale wykrusza się towarzycho jak nic! Najwyżej założymy wątek staraczek marcowych i może przyjdą do nas jakieś nowe dziewczynki
U mnie zaczynają się powoli dni płodne i wiecie co pierwszy raz mam tak wcześnie płodny śluz! Może to ten wiesiołek już działa? Już w 8 dniu cyklu to jeszcze mi się nie zdarzyło. Do tego mnie kluło wczoraj po lewej stronie, ale to chyba jelito no bo przecież za wcześnie na owu? Test owulacyjny negatywny, drugiej krechy brak no i tempka nie wskazuje na to. Więc czekam spokojnie, spodziewam się owu jakoś koło piątku