reklama

Staraczki grudniowe 2012

emalia ten Pan też mi zawsze poprawia humor :-D

Nanncy powiem Ci tak... teraz mówisz że odstawiasz a jak przyjdzie czas na fiku-miku to będziesz szalała ze wszystkim na raz :-D chyba każda z nas tak ma i się z tego nie wyleczymy:-D

reklama
Ashlee, Annie, to prawda, tak pewnie będzie ;-)Myślałam jednak o tym, bo to pewnie ostatnia szansa, aby coś zmajstrować na spontanie. Po tym cyklu idę do Gina na wizytę i wtedy to się dopiero zacznie sajgon: badania, monitoringi, tabletki... Z drugiej jednak strony, obserwacja własnego ciała z pewnością pomoże w rozwikłaniu ewentualnego problemu. Wtedy poszłabym do Gina już z konkretnymi własnymi wynikami, czyli:

- nie ma pewności czy moja owulka występuje przed braniem duphastonu i czy w ogóle występuje
- nadal mam silne bóle brzucha w trakcie @ i nic nie pomaga
- plamię w trakcie brania duphastonu i zdarzył się różowy śluz
- testy wychodzą jakby niepewnie,pewnie to moja wyobraźnia ale może warto robić betę zamiast testów?
- jedyny plus: cykle są regularne

Witam się dziewczyny z Wami,

Piję sobie melisę z pomarańczą, bo na tle nerwów to ja innych dolegliwości w końcu dostanę. :tak:

annie - rzeczywiście gdzieś nam Karola znikła

Nanncy zgadzam sie z Annie, że lepiej już pójść do gin, po co czekać, lepiej od razu wiedzieć na czym stoicie niż żebyś następny miesiąc się zamartwiała, bo to nic przyjemnego

jestem , troche sie wysiedziałam ale sie dopchałam i tak:

Ta blać torbiel urosła i ma srednice 6,5 cm:no: zapytałam ja o odstawienie progesteronu przed terminem miesiaczki a ew. ciązę i powiedziała mi tak że ciąza sama wytwarza duza ilosc progesteronu ale w moim przypadku jezeli nie bedzie miesiaczki to w 17 dpo isc zrobic progesteron i estradiol i przyjsc do niej i ona wtedy zdecyduje czy dajemy czy nie , a powiem wam ze wydawałao mi sie ze progesteron miałam dobry 12,78 ng/ml w fazie lutealnej a norma to ( 1,7-27) poza tym zwiekszyła mi progesteron jeszcze w tym cyklu z 200 (2x2 50 luteiny) do 600 (1 x 4 50 luteiny i 1x 1 czopek z progesteronu 400 mg) i powiedziała ze moze to spowoduje pekniecie torbieli a jak nie to w nastepnym cyklu mam przyjsc jak sie zacznie sluz ona zrobi usg i poda mi zastrzyk na pekniecie ten co Asia I Kasia brały. Pytałam również o te plamienia co je mam ok 10 dpo i powiedziała ze to wina niskiego progesteronu tazke tyle

Marcia , kurde nie wiem co powiedziec " pieprzona torbiel:(" moze po takiej dawce peknie ... do jasnej anielki... ale normalnie mozesz sie starac czy jak... ???

nanncy , ja bym tobie proponowala zrobic bete , bedziesz wiedziala na jakim etapie to wszystko jest , zeby jakies jajca nie powychodzily...

troche odbiegne , moja siostra zrobila torcik , ktory moj szwagier ma dac kumplowi na urodziny:)

dcb6d03ac6.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
tak mozemy sie starac normalnie tylko sie moja gin smiała ze jak teraz znowu nie wyszlo i przyjde na zastrzyk w nastepnym cyklu to moze byc tak ze dwa jajeczka zostana uwolnione i jeszcze blizniaki machniom:-) czyzby moje sny mialy byc prorocze? ale potem z drugiej strony powiedziała ze ta torbiel juz dosc długo siedzi wiec ew.jajeczko z tego niepeknietego "woreczka" pewnie bedzie bezwartosciowe. zobaczymy wczoraj kupiłam jakis nowy test w auchuan o czułości 10 zaraz zrobie wam fotke, a tort super

20130218_131903.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry