reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja mialam szczescie ze trafilam do tej Szymanskiej bo ona jest specjalitka w dziedzinie naprotechnologii i leczenia nieplodnosci i ona nie robila problemow z tego ze staramy sie krotko. Na moim przykladzie widac jakie to wazne , ja zauwazylam ze cos sie dzieje ze cykle mi sie wydluzyly i powiedzialam ze nie bede czekac a potem se pluc w brode ze tyle czekalam i nic. Wiadomo ze proces leczenia jest dlugotrwaly , i przewaznie trzeba kilka cykli podawania czy to hormonow czy innych lekow zeby wszystko wrocilo do normy takze wszystkim radze nie czekac , ewentualnie porobic na wlasna reke badania i wtedy mamo czarno na bialym czy cos sie dzieje czy nie

reklama
marka - świetny tort:tak: uwielbiam takie torty:-p

marcia - jak będę w auchan to pewnie zakupię, jak będzie taka potrzeba. Nawet znośna cena, na allegro co prawda tańsze ale i tak płaci się za przesyłkę. Więc na jedno wychodzi.:tak:

dziś wróciłam ze szpitala, we wtorek mieliśmy wypadek samochodowy, uderzył w nas jeleń. W skrócie, auto skasowane i ja wylądowałam w szpitalu z połamanym nosem. Porobili i mnóstwo badań, pod kątem neurologicznym, okulistycznym itd. Całe szczeście, skończyło się tylko na połamanym nosie bo wg Policji i leśników mieliśmy ogromnie szczęście, że żyjemy. Jeleń był ogromny, ważył ok 250 kg i miał duże rogi. Dzięki Bogu skoczył i poleciał nam na szybę i dach bo gdyby tylko wybiegł to wbił by nam się rogami do środka i by nas zabił na miejscu... Całe życie przeleciało mi przed oczami...

nie życzę tego nikomu.

w czwartek miałam operację, jakoś próbowali mi poskładać ten nos. Mam nadzieję, że im się udało. Dziś wróciłam do domu. Nie nadrobię Was teraz ale może z czasem mi się uda.

pozdrawiam

Cześć dziewczyny! żyję! w pracy jest OK :-D myślałam,że będzie gorzej. Dziś mój Pan dostał wyniki nasienia. Czy pomożecie mi je zinterpretować?

Ocena makroskopowa
Czas upłynienia 25 min < 30
Objętość nasienia 1.6 ml > 1.5
Odczyn nasienia 7,8 > 7,2

Ocena mikroskopowa
Koncentracja plemników 160,00 mln/ml >15
Całkowita liczba plemników w ejakulacie 265,0 mln > 39
Ruch postępowy 4% >32
Ruch całkowity 63% >40
Brak ruchu 37%
Plemniki o prawidłowej budowie 7% >4

czy te wyniki są dobre? ;-)

Karola aż mnie zmroziło jak to przeczytałam. Całe szczęście że nic poważnego Ci się nie stało. A jak Twój mąż? Też wszystko ok? Wracaj do zdrowia szybciutko ;-)

Karola, jejku, masakra...widzę, że jesteśmy z tego samego województwa, to się w łódzkim stało? Gdzie te jelenie wyskakują? :szok: jestem w szoku.... współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry