reklama

Staraczki grudniowe 2012

Karola- współczuje kochana. zyczę szybkiego powrotu do zdrówka.
Buterrko- nie pomoge, bo sie nie znam. Wierze że będą dobre.
Nancy- jak tam sytuacja u Ciebie?

Ide smażyć sobie fląderkę na kolacje.:-)

reklama
Emalia mniam... ale mi smaka narobiłaś :-p

Butterku ja też się nie znam nic a nic

A mnie dopadło jakieś zmęczenie że za chwilę spadam do łóżka bo oczy mi same lecą :dry:

Witajcie dziewczynki!

Ja tylko na chwile!

Jutro ide do lekarza, zobaczymy co powie na moje dłuugie przeziębienie!

Cześć dziewczyny! żyję! w pracy jest OK :-D myślałam,że będzie gorzej. Dziś mój Pan dostał wyniki nasienia. Czy pomożecie mi je zinterpretować?

Ocena makroskopowa
Czas upłynienia 25 min < 30
Objętość nasienia 1.6 ml > 1.5
Odczyn nasienia 7,8 > 7,2

Ocena mikroskopowa
Koncentracja plemników 160,00 mln/ml >15
Całkowita liczba plemników w ejakulacie 265,0 mln > 39
Ruch postępowy 4% >32
Ruch całkowity 63% >40
Brak ruchu 37%
Plemniki o prawidłowej budowie 7% >4

czy te wyniki są dobre? ;-)

KoncentraCJA - baaaardzo spoko :)
Całkowita liczba - też baaardzo spoko :)
Ruch postępowy - tu bardzo żle niestety, czyli ruchliwość plemniorków zaledwie 4% a minimalna granica 32%
Plemniorków prawidłowych - wystrarczająco - mój ma 2%

a Objetość prawie na granicy - wszytsko trafiło do kubeczka?? bo to też wazne!

To tyle co Ci mogę powiedzieć!
No najgorzej z ruchliwością, to może być powod że nie mogą dotrzeć do celu!

Karola - wracaj do zdrówka!

Dziewuszki - miłego wieczorka - odezwe się jutro! :)

Emalia, wystrzeliłaś mi tu z flądrą a dzisiaj właśnie za mną ryba chodziła :-D i zamówiłam na środę paluszki rybne z Tesco - zakupy przez internet do domu (mam lenia ostatnio :P).
U mnie bez zmian. Test poranny negatywny na 100% i około południa brązowe plamienie. @ powinna przyjść jutro/pojutrze. Wolałabym pojutrze bo mam wolny dzień. Brzusio boli, brałam już no-spę i czekam jak na szpilkach. Jedno co wyczuwam - to będzie bardzo bolesna @, mam tak co drugi cykl, zaopatrzyłam się już w czerwony Nurofen, ufff...
A Ty jak się czujesz???

Karola jeny! Aż mnie zmrozilo... Cale szczescie ze tak to sie zakońcZyło. Trzymaj sie i zdrowiej!

Butterko nie pomoge ale patrzac na normy to chyba jest dobrze. Faktycznie tylko ta ruchliwosc jest ponizej.

Czesc dziewuszki !

Kurde nie wiem ktora temperature wpisac bo tak , normalnie mierze o 6:30 ale dzis o 4:55 zachcialo mi sie siusiu wiec zmierzylam i byla 36,59 i poszlam spac . Obudzilam sie przed chwila i zmierzylam z nowu 36,70 a to wysla znaczaca rozmica. I nie wiem bo tamto bylo duzo za wczesnie a drugie po niecalych 3 h spania. Ktora byscie wpisaly?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry