reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Zmienilam na ta wyzsza, annie ja mam tak samo z jednej strony mam ogromna nadzieje, mysle sobie ze super sie wstrzelilismy w owu, bierzemy juz pare miesiecy leki wiec troche organizm podreperowany, teraz dala mi ogromne dawki progesteronu ktory w razie ciazy ja podtrzyma ( a tak na marginesie to tak se pomyslalam ze przez te plamienia moglo przeciez dochodzic do mikroporonien skoro bylo malo progesteronu) a z drugiej strony mysle sobie ze pewnie nic z tego nie wyszlo i nie ma sie co nastawiac bo wiem ze sie podlame

No dokładnie... Wiem że jak teraz sobie powiem że mi się udało to jak zobaczę jedną kreskę za tydzie to będę wyła do księżyca. Dopatruje w sobie objawów ciąży typu bolące piersi a z drugiej strony szukam tych które powinny być a których nie ma. I tak źle i tak niedobrze.

a pobolewa Was brzuch albo cos? bo mnie tak 21,22,23dc pobolewalo podbrzusze, az myslalam ze to moja wyobraznia, a najbardziej wieczorami i od czasu do czasu takie dziwne uklucia(u mnie dni beda sie roznic bo owulka byla wczesniej)

Hej Emalia jak tam dzisiaj??

Ostatnia edycja:
Hdnia. Jestem, jestem. Dziecię wyprawiła do szkoły i wróciłam do wyrka ro małego księcia. U mnie ok. Jedyne co mnie drażni to straszna możność i uczucie że mi leci. W nocy wstalam do kibelka. No i wyszła mi małą opryszczka na ustach. Mam nadzieję że to nie jest niebezpieczne dla fasolka. Tempka jeszcze takiej u siebie nie widziałam. Podoba mi się ra linia ciągłą. :-D
Ashlee- a ty jak tam kochana.
Annie- trzymam kciuki za twoje 2 kreskę. No musi się udać.

U mnie lajcikowo :)) Już tempki nie mierze, stresów nie mam, więc jest tak jak każdej życze;) będziesz jeszcze teścik powtarzała, żeby zobaczyć mocniejsze krechy, czy tempke tylko mierzysz?

Oczywiście że będę jeszcze robić. Muszę mieć pamiątkę dla dzidzi. Każdego dziecka mam. Tylko czekam dzisiaj na listonosza. Zamówiłam 5szt z allegro. Jutro rano zrobię.

reklama
cześc dziewuszki!

Anka - jak by nie patrzeć dla mnei to pachnie dwoma krechami i już!

Coś tam wczoraj ktoś pisał o teście z czułością 10, powiem wam że kiedys o nim czytałam i nie jest on dobrzy dla osób z zaburzeniami hormonalnymi bo może to zafałszowac wynik.

Ashlee - no możesz być spokojna już nasza ciężaróweczko:)

Naprawde bedzie nowy wątek i tu nie zostaniemy?? Tak tu fajnie ;)

Marcia - ja bym dała pośrednią tempkę między jedną a drugą!

Emalia - czekamy na piekny teścior!

JA dzis sprzatanie gotowanie pranie i prasowanie - także szaleje!

Wczoraj robotnicy wyłączyli nam wodę bez oznajmiania nam tego, mój poszedł do nich - a goście się tłumaczyli ze widzieli jak dwie osoby wychodza z mieszkania i myśleli ze nikogo nie ma! Kretyni są wśród nas! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry