reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Annie nie znos jajka:-D posmigaj pk necie poczytaj jakies artykuly albk jakas nowa ksiazeczka.
Ja troche posprzatalam zjadlam filet z halibuta pieczony i teraz sapie.
Wkurzylam sie dziasiaj bo zamowilam urzadzenie do smoothies i mial dziasiaj kurierem dotrzec ale z rana zobaczylam na trackingu ze moja paczka niby jest w rzeszowie wiec od razu napisalam do sprzedawcy a tu po paru min wjezdza kurier gls zamiast dhl ale pomyslalam ze moze cos sie zmienilo otwieram paczke a tam wyciskarka do cytrusow i generalnie nikt nie wie jakim cudem paczke przywiozl gls bo rzekomo z ta firma nie wspolpracuja ale generalnie w przeprosiny wysla mi drozszy leprzy model

ja mam wizyte wyznaczona na 19 marca albo sie wstrzele w ten monitoring albo jak sie udało to bedzie wizyta kontrolna aczkolwiek jak sie udało to i tak wczesniej pojde prywatnie zeby zobaczyc co i jak bo nie wytrzymam do 19

ja mam nadzieje że się uda i obejdzie się bez tej kuracji marcia:)
lecę, bo karkówka się już chyba upiekła-tak sądzę po pięknym zapachu:) będzie pycha do chlebka;) zaglądnę wieczorkiem:-)

Witam sie ponownie!

Emalia, MArcia - kciuki zaciśnięte za wizytę!

Ja dzis koncze stymulacje i w czwartek się dowiem czy coś urosło :)

No a teraz jestem po wizycie u rodzinnego no i wygląda to na przewlekłe zapalenie gardła - mam skierowanie na badania - morfologia, ob, mocz. No i skierownie do laryngologa by looknął na gardło i krtań! ale to dopiero 13 marca!

reklama
Jestem :) zamieniłam moją nudę na coś pożytecznego i zrobiłam porządki w szafach. Mam pełnio ciuchów i w niedzielę powystawiam na Allegro to dorobię trochę grosza :tak:

marcia jak chcesz to mam fajne przepisy na koktajle np. oczyszczający albo pobudzający przemianę materii

Emalia kciukasy trzymam mocno ;-)

Kasia dobrze że nic z płuckami ale strasznie długo do tego laryngologa trzeba czekać :no:

Byłam dzisiaj w aptece i przywieźli im nowe testy ciążowe. Czułość 10 wiec rewela. I jedynie 7,40 za sztukę a w środku nawet pojemniczek na mocz. Dokupiłam też PinkTest w razie czego :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry