reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam dziewczyny!

Ja właśnie wróciłam z pracy, dzisiaj miałyśmy dostawę ciuchów. Znalazłam perełkę(sukienkę) dla siebie:-D

Annie ja też poproszę, mój adres na grupie

reklama
Annie Ty ten test to zrób z rana to może bladzioszek jasniusienki wyjdzie:tak:;-)
Emalia bez stresu bo ten Twój test to tylko formalność;-):-)
Góralka ale masz dobrze z tym sklepem!
Karola mam nadzieję że szybko nosek będzie się goił

karola całe szczęście że to tylko nos... mój tata potrącił małego dzika i auto do kasacji to mogę sobie tylko wyobrazić jakie szkody zrobił 250 kg skubaniec jeleń:no:

Ashlee zrobiłam z ciekawości teraz już się nie dam i testuję dopiero po 25 :-)

góralka a jak wpadniemy tam do sklepu wszystkie to może jakas zniżka grupowa?? :-D jutro Ci też wyślę

Jak mam zobaczyć jedna kreskę to wole o tym sie dowiedzieć jak najpóźniej żeby sie nastawiać na nowe działanie i nie łudzić ze może jednak coś jeszcze sie zmieni :D

Goralka to czekamy z niecierpliwoscia i trzymamy kciuki&&&&&&

wiecie tak sie zastanawiam czy ta moja temperatura to przypadkiem nie przez progesteron bo niby nie podnosi ale przy tak poteznej dawce to moze jednak? Cholera chcialabym pstryknac palcami i zeby juz byl koniec lutego zebym wiedziala na czym stoje

reklama
Ashlee dobry pomysł :D
Góralka kciuki zacisniete ;)

Mnie dzisiaj stary zaskoczył bo jednak coś mnie tam słuchał. Pokazuje mu teścior z jedna kreska i mówię jestem w ciąży! A on: nie kłam bo muszą być dwie i to i tak za wcześnie zrobiłaś :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry