Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, oglądam fotkę Emalii, ja miałam bardzo podobny blady wynik..może ciutkę jaśniejszy ale podobny....no i pojawiał się po jakiejś godzinie.... (( Dzisiejszego ranka niestety wynik jest już na bank negatywny i nie ma żadnej kreseczki ((((
Dostałam popołudniu brązowe plamienie, to początek @, brzuszek boli, odstawiam Duphaston bo miałam ostatnią tabletkę. Progesteron mam już napewno tak niski, że cokolwiek to było, nic już tego nie uratuje :-(
No niestety dzisiaj nie było już ani jednej...no i tempka spada, jutro rano napewno zobaczę kolejny spadek, piersi się zmniejszają...lada chwila i będzie @, w zasadzie już jest bo plamienie to mam takie konkretne :/ no trudno...
Hej. Wróciłam z Aquaparku. Fajnie było. Dzieci się wyszalały. A ja padnięta jak koń po westernie
Nanncy- może jeszcze nic przesądzonego. Co prawda dzisiaj to już kreska pojawiła się od razu pomimo że blada. Ale 3-4 dni wczesniej pojawiały się jak test wysechł. A robiłas sobie badanie progesteronu? Ja w tym cyklu w koncu zrobiła i teraz wiem na czym stoje. Annie- kochana , to pozostje ci siedzieć w oknie i wypatrywać braciszka Kiedy się skusisz na tescik.? Ashlee- jak się czujesz kochana. Widzę ,że masz już śliczny suwaczek. Ja się jeszcze wstrzymam. Bardzo się boje powtórki z września. Góralka- ty nie odchodz kochana. Po to jesteśmy żeby cie wspierać :* Marcia- jak tam po zakupach? Kasieczek- tylko kochana chłopa nie zajedz