reklama

Staraczki grudniowe 2012

U mnie dzisiaj tempka w dół :no: o ile wczoraj jeszcze miałm pobolewania w brzuchu to dzisiaj już nic nie czuję :no:

Nanncy trzymam mocno kciukasy :tak:
Ashlee śliczne kreseczki :-D
Emalia mówiłam że tak będzie ;-)

reklama
Ja dziś tak jak Marcia, nie mogłam spać, chodzę po ścianach z jakąś dziwną adrenaliną. Odczucia mam jak na @, brzuszek pobolewa, wylazł wielki pryszcz a tempka spadła :( To chyba jednak okres moje drogie..pewnie pojawi się lada chwila, dziś lub jutro. Dzisiaj odstawiam Duphaston więc hmmm... progesteronu może braknąć, nawet jeśli coś się zadziało....
Robiłam rano teścik, wynik negatywny. Czytałam też, że torbiele mogą czasem zwiększać hcg a ja torbiele czasem posiadam :/ generalnie czekam na @. Trudno, eh... Będę wieczorkiem to się odezwę :*

Ashlee, Emalia, buziaki razy 4 :*

WItajcie chwilowo bo zaraz do pracy smigam!

Nanncy - jeszcze nie wszystko stracone! główka w górę!
Annie - tempka tylko ciut w dół więc no - czekamy czekamy!
Ashlee - piękny teściorek :)
Emalia - jupi jupi :)

Do wieczorka kochane ;)

ja juz po korkach i zaraz zmykam na działke.
Ashlee piekny tescior!
annie i nanncy nasze motto "póki nie ma wredoty jest nadzieja" wiec trzyamam kciuki a nawet jakby przyszła wredota to sie nie przejmujcie bo ja za pewne do was dołączę bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze mogłoby sie udac.
emalia na pewno za kilka dni bedziesz miała tłuściochy na tescie

ashlee... ale gruchasne krechy... widac jak hcg ladnie wzrasta :)
emalia... fasolinka mowi zebys jej dala jeszcze ze dwa dni to Ci pokaze intensywnie:tak:
nancy... moze to byc plamienie inplantacyjne ... bez nerwow poki co tak:*
Annie- spokojnie , nie ma @@ wiec tym sie cieszymy:)
rany za chwile ja tutaj sama zostane ...ale sie sypie kreseczkami:tak:

Ashle-teścior marzenie. Gratuluje kochana. :)

To ja pokaze mój bladzioch
. DSC_0213 (Medium).jpg

Do @ mam jeszcze sporo czasu :tak:

marcia luty ma być nasz pamiętasz? więc bez takich mi tutaj :-D

marka sprawdz kiedy jesteś w grafiku i nawet nie próbuj się wyłamać :-D

emalia dzisiaj widzę lepiej. Pobawiłam się trochę kolorami na Twoim zdjęciu i jest tam bladzior nigdzie nie poszedł :tak:

Ostatnia edycja:
a rany ja to za ponad miesiac... tragedia... czasami juz mam chwile rzucic w ciul to wszystko... najpierw musialam czekac 6 miesiecy od CC zeby zaczac , a jak zaszlam to poronilam ...i teraz zas czekac ... czlowiek moze miec sily ale ile...

mysle ze wam sie uda , ktore jeszcze nie testowaly... a mnie poprostu przygarniecie do nastepnego watka juz ciezarowkowego... tymczasem za wszystkie trzymam mocniutkie&&&&&& za te ktora maja fasoli trzymam za zdrowie i pomyslne miedsiace a za te ktore beda testowac ze by ujrzaly te upragnione II :tak::tak:

gdzie grafik??

reklama
Witam dziewczyny,

Oczywiście gratuluję kreseczek:-D:-D tych obecnych i przyszłych

Ja chyba muszę się z Wami pożegnać, nie mogę się starać w tym miesiącu, muszę poczekać na wyniki badań:crazy: więc postanowiłam nie zaśmiecać tutaj forum:-( szkoda bo zżyłam się z Wami, zawsze można z kimś pogadać. :tak: Mam nadzieję że tylko w tym miesiącu, że będzie wszystko dobrze:tak: Może wrócę do Was, a na razie nie będę wprowadzać negatywnych emocji na ten wątek.:tak: Będę Was podczytywać. :-)

Życzę każdej z osobna pięknych dwóch kreseczek:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry