reklama

Staraczki grudniowe 2012

kasiaczku , ty sie kuruj kuruj ... bo musisz byc zdrowa i nam nie chorowa:* i szkoda ze tak daleko mamy bo ja tez bez mojego ... wiec mamy "babski wieczor hehe"
Emalia , ja widze kreseczki II wiec spokojnie:*
annie, wiesz ja to bym patrzyla na te golabeczki:-D ale z tych walentynek to sie niezle usmialam... ale ty masz "kochana" tesciowa tylko pozazdroscic:szok::-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny!!! Jezuuu ja nie wiem co u mnie się dzieje, byłam w pracy cały dzień i nie mogłam do Was napisać.......... Robiłam teściki, miałam wrażenie, że wyszła blada kreseczka, tyle, że wyszła po długim terminie, nie wiem, ok godziny....może mniej...ale wychodzi dziwne coś na każdym teście (zrobiłam 3!) tempka się wznosi, cycki bolą.... Ale nie w tym rzecz....
Dziś w pracy rozbolał mnie brzuch, silny skurcz , poszłam do toalety, patrzę a tu biały śluz razem z różową krwią zmieszany!!!!!!!!!!!!! Popłakałam się...nie wiem o co chodzi, wyleciało to ze mnie jednorazowo a potem nic. Za wcześnie na okres, to 25dc!!! Jestem jeszcze w trakcie Duphastonu, tempka nie spadła, cykle mam 30 dniowe, nic się nie zgadza...co to może być???? czyżby okres poszedł wcześniej??? :((((( a może przepadła fasolka????? Jest weekend, do lekarza nie pójdę, nie wiem nawet czy mam brać dalej duphaston, czy odstawić? nic nie wiem....
Pomocy!!!!

Ostatnia edycja:
Nanncy spokojnie. Dupka bierz dalej bo jak zaczyna sie normalne krwawienie to wtedy trzeba odstawic. Co do sluzu bialego to dobry znak u kilku dziewczyn byl to pierwszy objaw ciazy. Co do zabarwienia krwia to moze byc inplantacyjne. Takze spokojnie

Emalia, tyle, że ta blada wychodzi bardzo późno, kiedy już test powinno się praktycznie wyrzucić i jest widoczna tylko w dziennym świetle :/ Nie wiem, podejrzewam, że sobie wmawiam...na dodatek brzuszek zaczyna ciągnąć jakby jak na okres...

Marcia, no wezmę Dupka jeszcze dzisiaj i zobaczę co będzie jutro... Ten śluz biały to ja miałam już kilka razy, tyle, że nie przed okresem. Przed okresem miałam sucho, no i nie było go aż tyyyle...nawet wczoraj pisałam, że mam powódź, aż mi się po nogach lało :O

Na początku to się tak wystraszyłam, że pomyślałam sobie, żeby jechać na dyżur gdzieś po pracy i powiedzieć, że podejrzewam ciążę i dostałam plamienie. Napewno zrobiliby mi betę szybciutko. Tyle, że pewnie za chwilę uznaliby mnie za wariatkę, która przesadza :/ Jak już ciąża potwierdzona to jest łatwiej, każde plamienie, dolegliwości traktują poważnie ...a starania są szczerze mówiąc olewane :/// takie mam spostrzeżenia

Słuchajcie, a jeśli to była implantacja to chyba nie wyszedł by bladzioch przed nią?

Ostatnia edycja:
dzień doberek!

Ja sie obudziłam o 5 30 i nie moge spac i do tego wszystkiego zdechł mi termometr. ledwie zmierzyłam temperature. wczoraj tak mnie doł brzucha nawalał cały dzień ze czułam sie jakbym miała druga owulke:tak: dzisiaj mam intensywny dzień: rano korki potem jade za miasto na swoja działke zobaczyc czy tam wszystko ok bo nie byłam od wrzesnia i na koniec na zakupy do auchuan takze miłego dnia wam zycze!:-)

DSC_8467aa.jpg :):) Napatrzcie się, bo teraz u Was chcę takie widzieć!! :):)

Nanncy spokojnie zgadzam się z dziewczynami że to może implantacja, tak więc czekamy i trzymamy kciuki za Ciebie:))
Emalia jak tam dzisiaj u Ciebie?

Hejka. Ja też już po mierzeniu tempki, która pieknie w górze. Co do testu jest bardzo słaba kreseczka ale pokazała się od razu. Mam nadzieję że za 2 dni będę mogła się pochwalić ulicznym, różowym tlusciochem jak Ashlee.
My mamy w planach dzisiaj aqua park wrocław. Póki co wszyscy jeszcze śpią.
Miłego dnia kochane.
Nancy- jak tam u ciebie dzisiaj?

A kto następny w kolejce do testowania ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry