Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Annie ślicznie wyglądasz
ogólnie to nie lubię zdjęć wrrrrrrrrr 
jestem chora jak mam je mieć robione. Nawet na NK i FB za dużo nie dodaję ;-);-)

Grunt to dystans do siebieAnnie ślicznie wyglądasz
i że masz prawie 25 lat
hoho kto by pomyślał!

kochana a nie możesz na pogotowie jechać zeby zrobili prześwietlenie? TO nie żarty jeżeli jest jakiś wysięk lub nie daj Boże zwichnięcie to samo się nie wygoi zwłaszcza że cały czas chodzisz..Ja 3 dni temu spadłam z ostatniego schodka na źle ustawioną nogę, po godzinie mi spuchła i zrobił się krwiak, zadzwoniłam do lekarza i kazał od razu jechać na pogotowie bo czasami ból między złamaniem a zwichnięciem się niewiele rózni..na szczęscie mam tylko naciągnięte ścięgno, opuchlizna dzięki cudom-niewidom powoli schodzi..
hehe prezent juz mial od mikolaja to co mu wiecej trzeba... ale mialam ubaw jak mikolaj mu powiedzial ze przyjechach specjalnie dla niego i ze jest porawdziwym mikolajem z daleka Oliver byl tak zachwycony ze przezywal az do domu a w domu z wrazenia padl spac hahahaha cale poludnie przespal a pozniej wiadomo jak to bylo alej hehe![]()
, można powiedzieć że ja też czekam na jakiś skromny prezent pod choinką

mój kochany ma 25 lat a go się pytają jeszcze o dowód