reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Witajcie dziewczyny!

CO się o wkurzałąm! jestem u mamy ubezpieczona- teraz jest ten system sprawdzający ubezpieczenie po peselu - no i wykazuje ze nie jestem! no i co? papierologia, ehh.
Wyniki wyszły ok, tylko coś za dużo leukocytów w moczu poza tym ok!
Mój stan zapany gardła i przewlekłe przeziębienie jest związne z warunkami pracy, i możliwe ze mam takie alergiczne przeziebiebie! Proponował zmianę pracy :)
A ogólnei to jakiś stary pierdziel, podopisywał sobie w karcie gorączke i jakies cuda ( o czym nawet nie wspominałam tylko - gardło, kaszel, katar!)
No i mam kupić rutinoscorbin ( biore wit C 1000, wiec nie kupie) thiocodin ( jakies tabsy na kaszel, ale za dużo efektów ubocznych), acc - to moge brać ;):):):) i aspirynkę!

Nie wiem, co z tego jak dziś mam nochal zawalony i kaszle, pójde w południe do pracy to do wieczora zdechne tam! Hmm...

A humor - Annie - wiesz jak jest! uszy w góre!

Kasia a miałas robione jakieś testy alergologiczne? Może jesteś na coś uczulona a nie wiesz? Bo bez gorączki takie objawy i tak długo... Może masz w pracy z czymś styczność co Cie tak uczula :confused:

własnie mierzyłąm tempkę 37,25 ( a lekarz wpisał w kartoteke 37,2 - sie dużo nie pomylił) nie nie miałam robionych testów, żadnych! tylko ze w miejscu w którym pracuje - jestem już 2gi rok! a to od grudnia się ciągnie!

No jaja jak berety! Okazało sie ze nie jestem ubezpieczona! nosz kurrrrrrrr!!!!!1 jezszce wyjdzie ze bede za te wizyty płacić! Miałam staż na wakacjach i mnei wyrzucili z mamy ubezpieczenia! Ja pikole.. to nic ze do konca roku 2012 chodziłam do lekarza i było ok!

Ostatnia edycja:
tu znalazłam:

Możliwe skutki uboczne: W nielicznych przypadkach w trakcie leczenia może pojawić się krwawienie międzymiesiączkowe, któremu można zapobiec zwiększając dawkę dydrogesteronu. Mogą także wystąpić: plamienia, zmiana objętości krwi traconej w czasie menstruacji, wtórny brak miesiączki, nudności i wymioty, zmiany parametrów czynności wątroby, żółtaczka (rzadko), bolesność i/lub wzmożone napięcie gruczołów sutkowych, świąd, alergiczne reakcje skórne, stany depresyjne, ból głowy (w tym także typu migrenowego), wzdęcia, zmiany libido. Lek stosowany zgodnie z zaleceniami nie wpływa na sprawność psychofizyczną i zdolność prowadzenia pojazdów oraz obsługę maszyn.

Nic tam takiego nie było co Ty masz :no:

reklama
Kasia - to sprawdzanie ubezpieczenia po peselu, to jak na razie nic dobrego:tak: sama wiem po sobie

marcia - no ja mam nadzieję, bo ja już czekam na wiosnę:-) u nas jak na razie masakra, takie grube płaty śniegu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry