reklama

Staraczki grudniowe 2012

to dobrze, bo właśnie jest taki raczej wodnisty:tak: Zobaczę co się będzie działo w ciągu dwóch dni, bo wtedy wg gina powinnam mieć owulacje:tak: Zaczynają mnie denerwować testy LH, zaraz sobie sikne i zobaczę co pokaże.:-D

reklama
góralka sikaj, sikaj-tylko uważaj, bo to uzależnia :D
annie- ja też myślałam że mam PMS, a tu niespodzianka i u Ciebie też tak będzie:))

Strasznie chce mi się spać...

Byłam dzisiaj na drobnych zakupach, bo moja znajoma wraca z zagranicy po roku z pół roczną córeczką i myślałam że się rozpłynę przy tych słodkich ciuszkach :))

Ostatnia edycja:
annie wyczytałam cos takiego dotyczy to 3-4 tc

Możesz czuć się zmęczona i rozdrażniona - choć nie jest to regułą. Niektóre kobiety mogą na tym etapie ciąży odczuwać szczególnie silne objawy napięcia przedmiesiączkowego: powiększone piersi, wzrost wagi ciała, napięcie podbrzusza, częste oddawanie moczu, zmiany nastroju i zmęczenie. Miesiączka wydaje się tuż tuż... ale nie nadchodzi. Może jesteś w ciąży?

annie - włożyłam palce tak jak mówiłaś, i co widzę :szok::szok: śluz rozciągliwy:-D

A tu jest mój teścior owu, co myślicie? Mi się wydaje pozytywny....

DSC_0129.jpg

ashlee - w tym sklepie mojej mamy, jest wszystko odzież damska, męska i dziecięca. I wczoraj mieliśmy dostawę dziecięcych. Śpioszki, sukieneczki no po prostu śliczne:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry