Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wg mnie(przynajmniej ja tak miałam) to jak była druga krecha mocniejsza od testowej to wtedy była owu i trwała 24h, wiec w poniedziałek powinnaś byś już po
Annie!!! Gdzie ty się podziewasz z NASZYM zdjęciem!! PP
wstawiłabym Wam ten mój test owu ale moja lustrzanka ześwirowała i ciągle mi prześwietlone foty wychodzą no i kreseczek nie widać :-( może jutro spróbuję z innym obiektywem bo kit jest do kitu ;-)
ashlee bobosexy były dziś rano więc najwyżej jutro zobaczę jaki będzie test i jak coś to wieczorem się bzykniemy o ile M jakiegoś focha nie zarzuci bo dziś mi strasznie chciał lukać w wykres i wiercił dziurę w brzuchu co to jest ten niebieski plusik, aż w końcu bestia sama się domyśliła więc kto wie czy nie poczuje jakiejś presji na sobie. Wrrr, sama nic mu nie mówiłam, ja też się staram nie nakręcać a ten mi nos wtyka w wykres i się wypytuje
Jezu dziewczyny pół chaty przetrząsnęłam w poszukiwaniu kabla Na komputerze ledwo widać więc pewnie Wy i też nic nie dojrzycie. Stary pooglądał i mówi że też widzi
Mam nadzieję że nie oszalałam jak nic nie widać o walcie prosto z mostu bez owijania w bawełnę