reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
bzyki były wczoraj i nawet dziś rano (to rano to taki spontan, heh)

dziś to dopiero szok przeżyłam!!!!!

druga krecha grubsza i mocniejsza od testowej!!!!! czyli owu w jakim czasie może nastąpić?

jak będę w pon o godz 18 u Gina to nie za późno by wypatrzyła mi czy owu będzie/ była?

wg mnie(przynajmniej ja tak miałam) to jak była druga krecha mocniejsza od testowej to wtedy była owu i trwała 24h, wiec w poniedziałek powinnaś byś już po

Annie
!!! Gdzie ty się podziewasz z NASZYM zdjęciem!! :PPP

Ostatnia edycja:
annie wow, dawaj fotę!!!!!!!!

wstawiłabym Wam ten mój test owu ale moja lustrzanka ześwirowała i ciągle mi prześwietlone foty wychodzą no i kreseczek nie widać :-( może jutro spróbuję z innym obiektywem bo kit jest do kitu ;-)

ashlee bobosexy były dziś rano więc najwyżej jutro zobaczę jaki będzie test i jak coś to wieczorem się bzykniemy o ile M jakiegoś focha nie zarzuci bo dziś mi strasznie chciał lukać w wykres i wiercił dziurę w brzuchu co to jest ten niebieski plusik, aż w końcu bestia sama się domyśliła więc kto wie czy nie poczuje jakiejś presji na sobie. Wrrr, sama nic mu nie mówiłam, ja też się staram nie nakręcać a ten mi nos wtyka w wykres i się wypytuje :baffled:

Jezu dziewczyny pół chaty przetrząsnęłam w poszukiwaniu kabla :-D Na komputerze ledwo widać więc pewnie Wy i też nic nie dojrzycie. Stary pooglądał i mówi że też widzi :-D

IMG_0065.jpgIMG_0065.jpg

Mam nadzieję że nie oszalałam :confused: jak nic nie widać o walcie prosto z mostu bez owijania w bawełnę :-D

Załączniki

• IMG_0065[1].jpg
    IMG_0065[1].jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 64
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry