reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
To drugie mocniej przyciemniłam bo strasznie jasne na komputerze wyszły. Narazie po cichu dziękuję i liczę że za kilka dni nie będzie @ tylko dwie grube krechy :tak:

Anie- jestem cały czas ale sie denerwuje strasznie. Dzisiaj testa se zrobiłam ii bladz. W pon ( jak dotrwam ) zrobie bete jeżeli wogóle wyjdzie. Ehhhhh, wiem że jestem żałosna...

Nie mów tak nie jesteś żałosna! martwisz się - to naturalne! ale spokojne prowadzenie sie jest teraz dla Ciebie wskazane :) Betka wszytsko pokaże!

A mnie małpiszon wredny goni. Mam PMS jak nic do tego przyszczole, cięzkie balony, apetyt jak słoń i dzisiaj zaczyna się kłucie w podbrzuszu. Chyba muszę zacząć liczyć na cud

:) Ha ha ! wiedziałam ze dwie krechy bedą! Zżera mnie i gratuluje!! zdj 2 najlepsze, krecha jak byk! CZad!!!!!!!!

Ja po pracy, zasmarkana i zmęczona! nic nie czuje jajników wiec nic chyba nie urosło i nici z cyklu :(

Ostatnia edycja:
Zgadnijcie kto juz nie spi? Nie wiem co sie zez mna dzieje ze sie budze o 5 przez to nie moge mierzyc tempki tak jak zawsze bo wlasnie przeczytalam ze ovufriend nie zaleca przeliczania temperatury bo to bardzo indywidualna sprawa jak organizm reaguje takze lipa .no nic milej soboty!

reklama
Marcia wiedziałam że będziesz pierwsza :-D

ja pospałam jak susełek przebudziłam się jedynie na zmierzenie tempki i później usnęłam z termometrem :-p
zrobiłam test :sorry: porannego moczu i bladzior bo bladzior ale jest :tak:
IMG_0068 (2).jpgIMG_0068.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry