reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
a co tu taka cisza? ja se znowu drzemeczke trzasnęłam :tak: wczesniej napiekłam bułek i przysypiam. jakas baba z banku mnie zbudziła bo ona chciała mi przedstawic oferte a mi sie tak dobrze spało

Anie- jestem cały czas ale sie denerwuje strasznie. Dzisiaj testa se zrobiłam ii bladz. W pon ( jak dotrwam ) zrobie bete jeżeli wogóle wyjdzie. Ehhhhh, wiem że jestem żałosna...

Emalia - nie denerwuj się bo na pewno wszystko w porządku, pójdziesz w poniedziałek na betę i wyjdzie śliczna:-D

Marcia - Ty śpiochu jeden,:-) takie zwykłe bułki robiłaś?

Ja robię właśnie obiad, dziś tylko ziemniaki, jajko sadzone i mizeria. Wieczorem idę rozwieszać plakaty tego sklepu, mam nadzieję że nie będzie sypać:tak:

Emalia wcale nie jestes zalosna, masz prawo sie denerwowac i wspolczuje ci , mi jak sie w koncu uda to pewnie bede od zmyslow odchodzic jak beda sie zblizac tygodnie w ktorych stracilam dzidzie ale musisz sobie tlumaczyc ze wszystko bedzie ok:-)♥serduszko na szczescie dla ciebie

Goralka kupilam taka gotowa mieszanke w lidlu do chlebka pita ale zrobilam buleczki bo tak se moje dziecko zazyczylo.

Mam nadzieje ze te mone spanie to dobry znak....a nie tylko efekt porannego wstawania

Emalia -dokładnie trzeba dać czas maleństwu, zobaczysz że wszystko będzie dobrze, nie denerwuj się;))

Marcia, Góralka
mówicie o jedzeniu, a ja taka głodna! Na szczęście zaraz będę miała rybkę z warzywami

Mam do Was pytanie, tak się zastanawiam nad moim śluzem. Nie widzę jeszcze płodnego, a cały czas mam uczucie że coś ze mnie spływa i że mam mokro. :tak: Tak się zastanawiam, bo miałam problem ze śluzem i czy to może oznaczać że śluz będzie płodny? Sorki że tak obrazowo:-D

góralka wsadz paluchy i sprawdz bo to że go nie widać nie znaczy że go tam nie ma ;-)

A mnie małpiszon wredny goni. Mam PMS jak nic do tego przyszczole, cięzkie balony, apetyt jak słoń i dzisiaj zaczyna się kłucie w podbrzuszu. Chyba muszę zacząć liczyć na cud :no:

reklama
Goralka wydaje mi sie ze to dobry znak bo sluz plodny moze byc rozciagliwy lub wodnisty a jak jest wodnisty to ma sie uczucie wilgoci. Ja w tym cyklu rozciagliwego praktycznie nie widzialam bylo tylko wodniscie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry