reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Cześc dziewuszki!

Ja tradycyjne z bólem gardła na dzień dobry się witam!

Annie - no pieknie pięknie ;) tempka super, i bladzioch bez dwóch zdań!

Ashlee a Ty jak tam samopoczucie?

Góralka działaj Ty działaj! :)

Dziękuję bardzo :-) stary mnie obudził pomarańczem podanym do łózka. Ledwo oczy otworzyłam a ten mnie cytrusem atakuje :-D:-D bo mam jeść dużo witamin. Zdaje się że to on będzie bardziej panikował niż ja :-D

annie niech rozpieszcza, mi mój przywiózł świeże bułeczki na śniadanie :)
kasiu u mnie na razie bez zmian, pamiętam że jak byłam w ciąży za pierwszym razem to nie mogłam jeść i ogólnie od początku było mi niedobrze, a teraz (odpukać) jem normalnie, czuję się normalnie, rewelacja, żeby tak było dalej :) eh to Twoje choróbsko nie chcę Cię opuścić;/ jak Twój humorek, jest trochę lepszy??
hallo - gdzie jest Emalia??:)

Annie chlop sie stara a to takie slodkie takze korzystaj z tego:-D

ja natchniona twoim szczesciem zrobilam dzisiaj tesciora i nic a nic. Nie bede robic wiecej testow , poczekam te 5 dni , chyba ze jutro gora pojutrze zaczne plamic i bedzie po ptakach.
jade dzisiaj do tesciow, nie bylam chyba z pol roku , niech wnuczke w koncu zobacza i prezent swiateczny wrecza bo przez pogode na swieta nie bylismy.

marcia masz jeszcze czas kochana i wierzę że Ci się uda :tak:

Teściowa ma imieniny w marcy bo to Krystyna jak pójdzie wszystko dobrze to zrobimy jej taki prezent że chyba trupem padnie :-D

Ashle- dziękuje kochana. jestem jestem. U mnie dzisiaj minimalny spadek ale mam nadzieje że to normalne. Od wizyty u gina ani jednej plamki !!!:-) Robiłam dzisiaj testa ale bladziutki strasznie. Nie wiem czy zdazają sie takie przypadki , czy już moja ciąża sobie poszła spać? ehhhh
Annie- piękna kreseczka kocha. Oficjalnie gratuluje i nudnej ciąży życzę :*
Marcia- czy ty się kiedys wyśpisz???
Kasieczek- zdróweczka kochana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry