• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

annie hmmm, wg jest ciut krzywy ale inni mówią, że nie zauważają tego, ale ja wiem swoje :-p

tak sobie popołudniu myślę, a siknę sobie na teścik owulacyjny. No i jak pomyślałam tak zrobiłam no i szok!

2 równe krechy!!!!

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

czyli jednak wychodzi, że to plamienie w 27 dc to chyba była skąpa @ albo mam (będę miała owulacje) w 45 dc!

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Byłam u gina. Uspokoiła ,że takie plamienie ( a jest niewielkie) jest normalnie u wieloródek w około terminu @. Dostałam duphastron i nos-pe i za dwa tyg kontrola . Widziałam kropeczke. No i musze toxo i cytomegalię zrobić oraz wr. Trzymajcie za nas kciuki :)

Karola może opuchlizna zejdzie to się naprostuje :-) a co do plamień może faktycznie masz takie skąpe @ a teraz bierz małżona do łoża i działaj :tak:

góralka a takie mam teraz hobby żeby siurać na testy :-D

Emalia ja cały czas trzymam i postaram się nie puścić przez kolejne miesiące :tak:

Góralka na zdrówko kochana :-D zmień sobie w ustawieniach wykresu żebyśmy mogły Ci komentować tempki :-)

Też dzisiaj myślałam co u niej no i jak w pracy :tak:

reklama
Dziewczyny, ja nadal umieram z bólu.... Nafaszerowana proszkami jakoś dałam radę w pracy ale jutro też trzeba jakoś się tam zawlec.... :hmm:

Przeleciałam na szybciutko co tam u Was i tak:
Annie, jakże to tak? siurkasz i my nic nie wiemy? :happy2: Ładnie się zapowiada u Ciebie. Trzymam kciuki &&&&.
Karola, no pięknie z tą owulką i cyklem!!!! Pamiętam mój pozytywny test owulacyjny i radochę, że 2 krechy jak wół :tak:Super, że plamienie okazało się @, to zmienia zupełnie postać rzeczy :happy2:
Emalia, trzymaj się, powodzenia na badaniach !!!!!
Ashlee, a Ty jak się czujesz ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry