reklama

Staraczki grudniowe 2012

annie hmmm, wg jest ciut krzywy ale inni mówią, że nie zauważają tego, ale ja wiem swoje :-p

tak sobie popołudniu myślę, a siknę sobie na teścik owulacyjny. No i jak pomyślałam tak zrobiłam no i szok!

2 równe krechy!!!!

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

czyli jednak wychodzi, że to plamienie w 27 dc to chyba była skąpa @ albo mam (będę miała owulacje) w 45 dc!

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Byłam u gina. Uspokoiła ,że takie plamienie ( a jest niewielkie) jest normalnie u wieloródek w około terminu @. Dostałam duphastron i nos-pe i za dwa tyg kontrola . Widziałam kropeczke. No i musze toxo i cytomegalię zrobić oraz wr. Trzymajcie za nas kciuki :)

Karola może opuchlizna zejdzie to się naprostuje :-) a co do plamień może faktycznie masz takie skąpe @ a teraz bierz małżona do łoża i działaj :tak:

góralka a takie mam teraz hobby żeby siurać na testy :-D

Emalia ja cały czas trzymam i postaram się nie puścić przez kolejne miesiące :tak:

Góralka na zdrówko kochana :-D zmień sobie w ustawieniach wykresu żebyśmy mogły Ci komentować tempki :-)

Też dzisiaj myślałam co u niej no i jak w pracy :tak:

reklama
Dziewczyny, ja nadal umieram z bólu.... Nafaszerowana proszkami jakoś dałam radę w pracy ale jutro też trzeba jakoś się tam zawlec.... :hmm:

Przeleciałam na szybciutko co tam u Was i tak:
Annie, jakże to tak? siurkasz i my nic nie wiemy? :happy2: Ładnie się zapowiada u Ciebie. Trzymam kciuki &&&&.
Karola, no pięknie z tą owulką i cyklem!!!! Pamiętam mój pozytywny test owulacyjny i radochę, że 2 krechy jak wół :tak:Super, że plamienie okazało się @, to zmienia zupełnie postać rzeczy :happy2:
Emalia, trzymaj się, powodzenia na badaniach !!!!!
Ashlee, a Ty jak się czujesz ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry