reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasia czyli gin ci powiedzial po usg zebys zrobila zastrzyk np. Za dwa dni tak? I ty dostajesz ten ovitrell czy jakos tak? Ile placisz?

Płace 72 pln za ten własnie zastrzyk, bo to jest w penie! nie wiem ile kosztuje w normslnej strzykawce ale tego bym sama nie zrobiła! Po usg mówi mi kiedy mam zrobić i kiedy bzykac ;)

Kasia to tylko taki chwilowy spadek formy :tak:

Troche długo trwa ten chwilowy spadek formy jak dla mnie! i nei wiem czy przez to ale dwa razy na siłce mnie tak osłabiło ze musiałam zaprzestać cwiczyć bo bym zemdlała!

reklama
Marcia - tak w brzuch! ręka mi się trzesła ale dałam rade!
Annie - no własnie sie bałam ze mi na oskrzela może zeszło albo płuca - ale tam czysto! tylko ze wątpie zeby mi się udało wylećzyć, bo podobno to ze zmiany temperatur (ba! pewne) bo na weekendach pracuje na sklepie grze nagrzewanie nawiewowe, w gardle mi wystcha i jestem załatwoiona po weekendzie lecze sie pon, wt. środa czw jakoś jest no i pt sob niedz znów mnie masakruje! wiec ja nie wiem! witaminek do organizmu dostarczam ze hej! 2 razy w tyg staram się robić bomby witaminowe w postaci koktajli owocowych - by mojego też podreperować! no ale póki co duupa blada! No ale zobaczymy!

W każdym razie od dzisiaj zaczynam ostre bzykando ze swoim :) jeszcze moze nie z nogami w górze, ale .. :):):)

Anka kurka rurka - machaj testa jutro ! proszę błagam! rób babo!!!!!!!!!!!!!!

Kto brał ACC na śluz?? Marcia Ty może?? kiedy to się bierze??

Ostatnia edycja:
reklama
Ja pierwszy raz w tym cyklu biorę cokolwiek na śluz i
muszę przyznać że ten wiesiołek chyba daje radę :)

Annie wszystki ciężarówki pisaly że mialy dużo śluzu!!!! :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry