reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasiu :((( przytulam mocno :( mam nadzieję że gin szybciutko pomoże i zaraz się uda:)! innego wyjścia nie ma!
Annie hehe sikaczku utajniony:D "nie będę testować przed terminem" ;))
Emalia nie doszukuj się złych rzeczy! zleci szybko do wizyty u gin i zobaczysz że jest wszystko ok:)
Marcia już Cię senność ciążowa ogarnia;)?

reklama
Marcia, póki co czekamy do poniedziałku na monitoring - bo jeszcze jest szansa by cos urosło, zastrzyk lezy w lodówce! no a na progesteron biorę Dupka!

Jestem wściekła i smutna zarazem! Eh..!

Jak czytam to z tak niskim progesteronem do zapłodnienia i implantacji nie mówiąc o utrzymaniu ciąży nei ma co marzyć!

Zresztą gin mówił, że conajmneij 10ng/ml musi być, by móc działać jak należy!

Mam dość faszerowania się hormonami! wiem -co się nei robi dla fasolinki - ale.. ja po nich tyje, i w lustrze jak patrze na siebie.. eh, cellulit na brzuchu udach i pupie się pokazał, a tego nie było aż tyle i aż tak widac! w sumie to sie mojemu czasem dziwuje ze ma na mnie ochotę! No i w związku z tymi zmianami samopoczucie mam do dupy czasem! Próbuje to zaakceptować jakoś, wmówić sobie ze nie ważne jak wyglądam, grunt że "zdrowa" jestem! Ale czasem to nei wystarczy!

Ostatnia edycja:
Ashlee to tylko dlatego ze mam nowe testy ;)
Kasia powiem Ci ze wiem co czujesz. Ja w czasie leczenia tarczycy wygladalam jak wieloryb i wogole sie nie poznawalam w lustrze. Bardzo cieżko zaakceptować taki stan rzeczy. Nie ma tu co się użalac tylko spinać poślady, słuchać lekarza i jakoś przetrzymać do czasu aż sie wróci do normalności. ;)

No dobra.. nie uzalam się już.. gdzies to musiałam wyrzucić! Jeszcze tylko Litr lodów, kolejny kilogram i bedzie git!

Zyczę wam byście ujrzały te II, ale z drugiej strony nie chce tu sama siedzieć!!

Kasia niech Ci stary porządnie bobra przetrzepie ( to wyrażenie mojego starego) to Ci przejdzie :-D a sama nie zostaniesz napewno nie bój żaby ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry