reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marka, dzięki :) Ja też wcześniej liczyłam od plamienia i dopiero u gina teraz zapytałam od kiedy mam liczyć pierwszy dzień do Duphastonu to wyszła ta sprawa. Tyle, że dzisiaj dostałam @ późno...w sumie leci krew ale jasnoczerwona. Najczęściej mam takie ciemnoczerwone chlupnięcie i pewnie przyjdzie rano po tych no-spach co sobie zapodałam. Moim zdaniem to co dziś mam to jakby nie było jednak krew a nie brązowe plamienie więc zaznaczam jako pierwszy i ju :tak:

reklama
Nanncy dzisiaj zaznacz jako pierwszy dzien cyklu
Mam nadzieje ze to dobry znak z ta tempka ale wiem ze nie moge sie nakrecac bo jak sie nie udalo to bede ryczec:-(

nanncy - ja też dziś mówię mamię że się staramy, a ona na to że lepiej na spokojnie i nie myśleć o tym

annie - zmieniłaś avatar? nie poznałam, musiałam dopiero przeczytać

Ja mykam spać, jutro znowu do pracy a od poniedziałku na uczelnię.:tak:

Dzien doberek!

ja znowu jak walnieta po 5 sie obudzilam i zajezdzialm termometr na amen i przez pare dni temperatury nie bedzie. Musze sie wybrac gdzies gdzie maja te male baterie okragle a to najwczesniej w niedziele bedzie takze mam wolne i bede zyc w blogiej nieswiadomosci!

Marcia wstajesz z kurami widzę :-p
Ja ok kilku dni wstaje sama przed budzikiem bo mam takie parcie na pęcherz ze ledwie wytrzymuje żeby zmierzyć temperaturę a pózniej lecę do łazienki :D

góralka zmieniałam na bardziej optymistyczny :-)

Ostatnia edycja:
Marcia ja do niedawna też się tak budziłam, ze względu na to mierzenie chyba tempki, więc może teraz przez parę dni się wyśpisz?
Annie no właśnie tak czułam że będzie taki skok :D:D <jupi>

Witam dziewczyny,

annie - super skok:tak:

Zazdroszczę Wam tej sumienności, w mierzeniu temperatury, ja od paru dni zaczynam i jakoś nie mogę. Dopiero dzisiaj, może go wstawię tutaj to przynajmniej będę pamiętać.:-D Jestem tak jak lekarz powiedział przed owu bo mam dopiero 36,48 a tak zawsze mam 36,7 lub 36,8:tak:

Ja dzisiaj na 9 do sklepu, nie chce mi się :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry