reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasieczek, za bete dałam 28zł plus gratis przyspieszone wyniki za 5 godz zamiast na jutro. Powiedziałam, że to ważne bo jak coś to muszę wziąć lek :) w sumie prawda, mam plamienia, więc nie skłamałam :)

Marcia, pogadam, pogadam z nim, itak pójdę chyba jednak szybciej do niego, tak jak mnie dziewczyny namawiały. Zbyt dziwne akcje się dzieją.

Zmierzyłam tempkę, z ciekawości, choć nie wiem co ma tempka popołudniowa do tej, którą mierzę rano. Mam 37,3 i jedna ciekawa rzecz, które nigdy nie było - pocę się jak świnka:zawstydzona/y: Wczoraj się zaczęło a dzisiaj to już jakaś masakra. Jestem cała zlana zimnym potem, pewnie taka reakcja na stres, tudzież hormonalnie coś się dzieje związanego z tymi plamieniami. Musiałam to jednak odnotować i Wam przekazać :happy2:

reklama
Kasia - ja mam 12 dc, testować będę pewnie jakoś 10/11 marca jak wszystko pójdzie dobrze:tak:

Nanncy - przynajmniej będziesz spokojna, w każdym bądź razie trzymam kciuki

marcia - nie kazał mi robić żadnych badań na przyszłość, wszystko jest w normie. Jedynie co mi dał to PREGNA PLUS, bo wie że się staramy. :tak: To jest taki lek że ma wszystko folik, B6, B12, żelazo, cynk.

indeks.jpg

Nanncy czekamy z niecierpliwością:)
Góralka super że wszystko ok! To teraz SZALEĆ mi tam w sypialni :D albo gdzie tam chcecie:P
Emalia piękna ta Twoja kreseczka podrasowana przez Annie;) za pare dni nie trzeba będzie jej już poprawiać:)

Nareszcie koniec dniówy i spadam do domu :-D

Dzisiaj na obiad gołąbki od teściowej więc pamiętajcie jakby mnie nie było wieczorem to znaczy że sie nie myliłam i główną przyprawą był arszenik :-D

Odebrałam wynik bety, poniżej 0,1 hahahahahhaa ;-) Czekam więc na okresik :tak:Powiem wam, że fajna te beta, w test to się człowiek wpatruje i wpatruje, pod światło sprawdza, stresuje... a tu cyk, jest wynik na papierze jak wół, chwila stresu i po krzyku. Teraz będę robić sobie betę na koniec brania Dupka i już :)

Dzisiaj na obiad gołąbki od teściowej więc pamiętajcie jakby mnie nie było wieczorem to znaczy że sie nie myliłam i główną przyprawą był arszenik :-D

dobre :-D Moja dzisiaj dzwoniła, mąż jej mówił, że nam się nie udaje zajść a ona na to: "trzeba po prostu o tym nie myśleć" :errr: :-D

reklama
Annie żyj! :-Dnudno by tu było bez Ciebie
Nanncy łatwo tak komuś mówić, nie myśl... tylko jak ma się nie myśleć jak chce się mieć dziecko tak mocno?? Nawet się tym nie przejmuj:/ znawczyni...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry