Nanncy
Fanka BB :)
Annie, no u mnie chyba też już dołek temperaturowy ale nie jestem pewna bo mnie mąż wybudził godzinę za wcześnie
Ashlee dobrze pisze, tempka może spaść na trochę. Mi spadła chyba w trakcie tej niby implantacji...
Marcia, no ja własnie nie wiem co robić w 25dc bo mój progesteron jest niski i lekarz powiedział: "jak zajdziesz to bierz Duphaston dalej". Okej, tylko skąd mam wiedzieć, że zaszłam w 25dc? I tu jest właśnie problem. Dlatego jak dostałam różowe plamienie rano w 25dc a ostatnią tabletkę Dupka biorę 25dc to znaczy, że coś jest nie tak. Bałam się, że jest maleńka fasolka ale ma za niski progesteron, który sama odstawiłam i może powinnam go dalej brać...ale żeby go brać, trezba wiedzieć, że jest fasolinka...i kółko się zamyka..... Muszę o tym wszystkim koniecznie pogadać z ginem
Idę na tą Betę , żeby chociażby wykluczyć ciążę bo itak pewnie wydam na te testy tyle samo bo mi się już skończyły te z allegro. Ile się czeka na wynik? Czy to zależy od laboratorium?
Ashlee dobrze pisze, tempka może spaść na trochę. Mi spadła chyba w trakcie tej niby implantacji...Marcia, no ja własnie nie wiem co robić w 25dc bo mój progesteron jest niski i lekarz powiedział: "jak zajdziesz to bierz Duphaston dalej". Okej, tylko skąd mam wiedzieć, że zaszłam w 25dc? I tu jest właśnie problem. Dlatego jak dostałam różowe plamienie rano w 25dc a ostatnią tabletkę Dupka biorę 25dc to znaczy, że coś jest nie tak. Bałam się, że jest maleńka fasolka ale ma za niski progesteron, który sama odstawiłam i może powinnam go dalej brać...ale żeby go brać, trezba wiedzieć, że jest fasolinka...i kółko się zamyka..... Muszę o tym wszystkim koniecznie pogadać z ginem

Idę na tą Betę , żeby chociażby wykluczyć ciążę bo itak pewnie wydam na te testy tyle samo bo mi się już skończyły te z allegro. Ile się czeka na wynik? Czy to zależy od laboratorium?
Ostatnia edycja:
czy nie przegapiłam sprawy?

Zawsze bała się testów i nie zdążałam ich zrobić, teraz testy śmigam co chwilę to dopiero na słowo "Beta" zaczęła o sobie przypominać. Wredne to, że hej!