reklama

Staraczki grudniowe 2012

A ja doznalam szoku lekkiego , lezalam i czytalam ksiazke i pomyslalam ze se tempke zmierze ot tak a tam 37,5 :szok: to sie u mnie nie zdarza bo generalnie naleze do osob z niska temperatura .dziwne

reklama
Ashlee, na szczęście nie przejmuję się :happy2:

Najłatwiej to tak właśnie wrzucić wszystkich niepłodnych do jednego wora i powiedzieć: "bo oni to powinni się wyluzować, za dużo o tym myślą, więc nie mają dzieci". A przecież jeden człowieczek faktycznie bardzo się stresuje i nie może ale drugi ma chorą tarczycę, trzeci problemy z prolaktyną, czwarty nie ma owulacji, piąty ma ją nie wtedy kiedy trzeba itd...itd..." A ja wprost uwielbiam ludzi, którzy odrazu na wstępie mówią: "nie myśl, to zajdziesz" - jakby to były jakieś czary albo cudowne antidotum na niepłodność. To po co te kliniki niepłodności? Chodźmy wszyscy do psychologa to się uda :-D

Żyje!!! :D ale zmeczylam jednego gołąbka i dość bo jak oni gotują to wszystko ale dosłownie wszystko jest za słone. Teściu chyba siatami tą sól taszczy :D Łukasz mówi żebym zadzwoniła i podziękowała teściowej. Prędzej trupem padnę :D

Dziewczyny, umieram !!! Brzuszek tak bardzo boli, idzie @......krew jeszcze nie poleciała ale mdleję z bólu...........boli brzuszek, plecy, pupa, nogi, dosłownie wszystko, ledwo patrzę na oczy, cała się trzęsę z bólu....tak czułam, że będzie MEGA BÓL..... :sad: Siedzę na krzesełku przed kompem, otulona kocem, żeby było ciepło, za plecami dodatkowa poduszka, siedzę - i się kiwam. zaraz umrę

Słuchajcie, jeśli dostałam w sumie krwawienie późnym popołudniem, to rozpocząć nowy cykl dzisiaj czy jutro? Dodam, że plamienie ciemno brązowe miałam już rano.

reklama
nancy , ja licze od krwawienia bo jak , kiedys mialam czas ze najpierw plamilam a pozniej krwawilam to jak liczylam od plamienia to za dlugie cykle wychodzily , wiec jak bylam u gin to mowil zeby liczyc od krwawienia nie plamienia...ale jezeli krwawisz normalna krwia dzis to cykl ja bym liczyla od dzis...

sorki dziewuszki ze tak sie nie odzywam ale nie mam sil padam na pysk ... a @@@ jak nie ma tak nie ma:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry