reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Karola jako że znam Twoje możliwości to wyobraż sobie że przynajmniej będziesz miała podgląd juniora jak Ci już w brzucholu zacznie świecić :-D

znalezione w sieci:

RTG w ciąży

Kobiety w ciąży wymagają szczególnej uwagi w kwalifikowaniu do badań radiologicznych. Rozwijający się w łonie matki płód jest bardzo wrażliwy na działanie promieniowania rentgenowskiego. Przed badaniem wymagane jest określenie, czy pacjentka jest w ciąży lub czy istnieje takie ryzyko, a jeżeli wynik badania okaże się pozytywny – czy promieniowanie będzie oddziaływało bezpośrednio na rozwijający się płód. Warto również wiedzieć, że badanie przeprowadzone na częściach ciała znajdujących się w odpowiedniej odległości od miednicy, np. RTG zęba, może być bezpiecznie wykonane w każdym okresie ciąży.

uffff, to się trochę uspokoiłam... bo jak RTG zęba jest ok to tym bardziej oczodołu bo to jeszcze dalej od miednicy.

Witajcie!

Karola - nosz ja pikole, i wez tu się rozchoruj czy coś.. kolejna historia po której krew mnei zalewa! nie masz kasy to do grobu CIę wyślą!!

Annie - znów świrujesz? krechy jak fiks a Ty się doszukujesz cudów! no no no! Ciężaróweczko!

Nanncy - a Ciebie cos ta małpa trzyma długo!

Kasieczek, no właśnie...i nie wiem czy iść z tym do Gina? @ trwa już 7 dni a do tego były 4 dni plamienia przed @, więc generalnie mam już 11 dni krwawienia :confused: Co sądzicie?

Karola niezle cie ten jelen urzadzil a niestety jest duzo lekarzy konowalow ktorzy nie powinni zwierzat leczyc a nie mowiac o ludziach.

Annie ty tu nie wydziwiaj widac na testach ze beta przyrasta takze nie denerwuj sie

Ja czuje oddech wredoty na plecach czuje sie jak slonica ociezala, chodze szukam czego mi sie chce zjesc i sie strasznie mecze bo przeciez nie jem slodyczy plamienie jest ale takie slabe

Przepraszam to się więcej nie powtórzy :zawstydzona/y::-D

Dzwoniła moja ginka i przepraszała strasznie ale jakieś jej szkolenie wypadło 2,3 i 4 marca i przesunęła mi wizytę na 11.03. Może i dobrze bo juz coś tam wypatrzy dobrego :tak:

marcia zapominasz o naszym motto: póki nie ma @ jest nadzieja" x-all-the-things-template.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry