reklama

Staraczki grudniowe 2012

Karola :szok: szoking normalnie... i weź tu teraz ufaj lekarzowi... :no: mam nadzieję że szybko wrócisz do zdrowia...

góralka masz duże rozbieżności w godzinach mierzenia więc to może stąd taka tempka

reklama
Karola - jeny to nieciekawie! A boli Cię to? Pewnie jesteś jeszcze ogólnie obolała przez ten nos.

Dziewczyny wiecie że na wątku październikówek jest lista (którą z resztą prowadzi nasza Nula)
na której widnieje... az 39 zafasolkowanych!!!:szok: niezły wynik co?

no właśnie, dzięki Bogu, że poszłam prywatnie bo państwowo to już by mnie nieźle "wyleczyli" :no:

tylko wiecie co mnie martwi, to RTG wczorajsze... Jak myślicie jeśli jest fasolka to może jej się coś stać z powodu tego prześwietlenia. Kurcze niby to głowa była a nie brzuch no i dali mi taki kubraczek na plecy ale od wczoraj nie myślę o niczym innym

anulka oczodół nie boli, no chyba, że naciskam tą wystającą kość to wtedy boli ale za to nos boli, jak gryzę to czuje, że tam mi się wszystko rusza, jak stąpnę to też czuje, że mi kości latają, ogólnie bardzo tkliwy jest i delikatny teraz. Lepiej żebym teraz nie walnęła się w nos, auć!

Ostatnia edycja:
Karola no to trochę niedobrze :no: mogłaś powiedzieć to daliby ci taką osłonkę na brzuch. Z dwojga złego lepiej że to RTG głowy a nie np. kręgosłupa ale i tak po zdjęciu promienie rozchodzą się po całym ciele tylko że rozproszone.

Osobiście myślę że możesz być spokojna.
Na tym etapie nikt nie wie czy jest w ciąży, czy nie i chyba natura
wie co robi :) Poza tym dawka promieni skierowana była na głowę plus
ołowiany kubraczek na pewno Cię chronił. Nie martw się tym.

mówiłam, że możliwe, że jestem w bardzo wczesnej ciąży, a te klabzdry w rejestracji RTG chamsko do mnie tekstem "to nie wie Pani czy jest Pani w ciąży????" a ja na to "no nie wiem, bo staramy się o dziecko więc nie wiem, bo jeśli jestem to dopiero od kilku dni i jeszcze nie doszło do implantacji i nic mi z testu nie wyjdzie". A one "to już Pani problem". wrrrrrrrrrrr no nic tylko ubić na miejscu takie babszytyle!!!!!!! Nic k****a nie doradzą a jescze sobie będą robić żarty, że nie wiem czy jestem w ciąży czy nie!!!!

no właśnie pocieszam się, że miliony kobiet nie wiedzą, że są w ciąży przez pierwsze tygodnie i robią różne rzeczy a dzieciaczki rodzą się zdrowie pomimo tego. Mało kto może stwierdzić, że jest w ciąży np od 4 dni.

Mąż też mnie pociesza ale ja i tak się martwię.

Co za pindy!!! Jak słyszę o takim zachowaniu to mnie aż nosi. Płacimy składki żeby później się użerać z takimi larwami :no:

Karola to była głowa a może i ten kubraczek delikatnie brzuchol Ci zasłonił ;-)

Karola ale fasole masz na dole a nochal na górze :tak: zanim doszły to jeszcze ten kubrak je pewnie doś porządnie pochłonął i jeśli coś doleciało to w minimalnej ilości ;-)

reklama
Karola, jak to czytam to mnie krew zalewa!!! Jakbym słyszała swoich lekarzy i te ich teksty: "to Pani nie wiem, czy jest Pani w ciąży???" albo "To jest Pani czy nie jest w końcu????" Jak mnie to wnerwia!!!!!! I to wszystko mówią lekarze, którzy dbają o zdrowie swoich pacjentów :no: Ja już od dawna powtarzam, że staraczki są bardzo źle traktowane. Kobiety dzielą się na ciężarne i nieciężarne a te starające są uznawane za wariatki, które w aptece kupują preparaty dla mam :dry:. Kiedyś wygarnę lekarzom moją opinię....eh...

Annie, trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze i @ nie przyjdzie jednak. Wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują :happy2: ale rozumiem też obawy, bo pewnie sama jeśli zajdę, będę się martwić o to samo...

A ja dzisiaj mam ból prawego jajniora. Na prawym mam zazwyczaj torbiel i brak owulki. Ale jak myślicie, czy w 7dc może już rosnąć pęcherzyk i dawać objawy bólowe?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry