reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dziekuję dziewczyny!

Tyle czekania! Eh..! Jedno co dobre to to ze żołnierze mojego mają czas na poprawe! Choć już 11.03 moj idzie się ponownie zbadać!

Kurde tyle kasy idzie na te staranka ze mozna by bylo cala wyprawke kupic. Mnie teraz tez beda czekac wydatki bo tez ten zastrzyk i cos mowla ze moze bede musiala pojechac na wizyte tam do kliniki nieplodnosci na usg bo nie wiadomo czy bedzie aparat usg wtedy kiedy bede potrzebkwac wiec 150 takze masakra
Kasia kciuki zsby w koncu twoje jajeczka zareagowaly.

A mnie tak jajniki nawalaja od popoludnia ze szok, ciekawe co tam sie dzieje?

kurde , wiecie co ... jak do was napisalam to po chwili poszlam zobaczyc do kibelka i mialam taki sluz lekko podbarwiony ale bardzo go mlutko i juz nic wiecej nie polecialo:/ kurde jak sie nic nie rozkreci do jutra to rano kupie test i zrobie w pracy:/ lekko mnie pokuwa jajnik , czasami lekko podbrzusze , ja pierdziele ale to wszystko popieprzone , wzdecia mam ...

Kasiu, az mi ciebie szkoda dosc ze tyle czasu staran to masz w sumie podwojny problem , drugi z kosztami , to cholernie drogo wszystko kosztuje:( nawet niewiadomo co powiedziec...

Emalia, ja również nie wiem co powiedzieć, brak mi słów....sama nie wiem, co bym chciała usłyszeć w takiej sytuacji... Strasznie mi przykro....Trzymaj się jakoś.... :-(

reklama
Witam z rana!

ja oczywiscie mam problem z temperatura bo obudzilam sie o 4:55 na siusiu zmierzylam i bylo 36,57 no i se pomyslalam ze tempka leci i zaraz wredota przyjdzie ale od razu zasnelam i jak zmierzylam przed 7 po obudzeniu to temperatura 36,90 no i ktora wpisac bo niby zawsze mierze 6:30 jak zwykle u mnie nie moze byc normalnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry