reklama

Staraczki grudniowe 2012

qźde Emalia tak jak dziewczyny piszą - leć do lekarza! :/ przytulam mocno :(
Karola ładnie tempka idzie w góre, oby tak dalej
Kasiu trzymam kciuki :)
Anulka spadek nie jest duży, wiec bez stresu:))
Annie szkoda że teściku nie kupiłaś przez teściową, ale tempka sama za siebie już mówi :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Emalia może faktycznie spróbuj się dostać do gina jeszcze dzisiaj. Bez kolejki. Zobacz jak beta i z wynikiem pędź do lekarza bo może da Ci coś na podtrzymanie, a plamienia w ciąży się zdarzają, może trzeba jeszcze zawalczyć?

Annie - zaznaczaj pozytywny test na ovufriend bo chcemy widzieć zielone kropki!
A moze nam pokażesz dzisiejszy? Lubimy oglądać testy :)

Nie chce się pospieszyć :-D zaczekam do 27 i wtedy juz się z mamą umówiłam na Betę i kontrolę hormonów tarczycy. A nie mam teraz jak wkleić fotki bo mam na telefonie :-p wieczorem Wam pokażę

Emalia bier tą Betę pod pache i pędem do Gina kobieto!!!!!!

A ja nie mam za bardzo co pisać...

Oczywiście jestem chyba w najgorszym momencie, czyli oczekuję na testowanie.

Próbuję jakoś nie rozkminiać nie myśleć, ale nie potrafię. Analizuję, kiedy w końcu mogła być ta owu.
Szukam pierwszych oznak zapłodnienia, a jeszcze za wcześnie na cokolwiek, jakie to głupie!
Jestem dopiero 5 dni po owulacji, cycki czuję już 3 dzień. Ehh... beznadziejne jest to czekanie.

Anulka czekanie jest okropne, ale nie jesteś sama :) będziemy czekać z Tobą ;) a doszukiwanie się jakiś oznak, czegokolwiek nie jest głupie, bo każda z nas to przerabiała :tak::tak: cyc do przodu i czekamy razem

Emalia trzymam cały czas mocne kciuki za Twoją betę!

reklama
Anulka czekanie to coś co my staraczki opanowałyśmy do perfekcji :tak: i jak juz pisałam wcześniej nie opanujesz tego nawet jak będziesz sobie uparcie wmawiać że ten cykl będzie inny to daję sobie łape odciąć, że niczym nie będzie sie różnił od wcześnieszego w sensie wypatrywania objawów, zerkania na wykres 50 razy dziennie, mierzenia tempki, oglądania cycków w poszukiwaniu żyłek i miliona innych objawów które mogły by swiadczyc o tym że nasze marzenie jest już w nas ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry