reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
WItajcie dziewuszki!

Ja po pracy, sił za dużop nei zostało nei mówiąc o humorze!

Marcia - trzymaj się kochana! nie wiem co powiedzieć, wiem co czujesz, bo bezsilnośc też mnie ogarnia teraz!
Nanncy - ja po Dupku tez mam inną @ niż przed jego braniem! ostatnia trwała 6 dni i nie kyło to wcale mocne krwawienie!
Annie - jak tam?

Pęcherzyki chyba nie rosną, dzis tylko chwilowo czułam lekkie muskanie lewego jajnika, ale to wszytsko, no szlag..
Wszytsko czego pragnęłam i pragnę w życiu tak cieżko przychodzi, tyle trudu walki! Normalnie już sił mi brak!

Kasieczek, ja poprzednią miałam tak skąpą, że prawie jej nie było a tą z kolei mam jakąś nadmiernie denerwującą - leci i leci, żywa krew....kreci mi się w głowie i słabo mi już...ledwo żyję...
Chociaż chyba już wolę to, niż te "dziwne rzeczy" które ze mnie wylatywały czasem, zanim zaczęłam staranka :O

Nanncy teściówa franca jedna... Ona mi będzie morały prawić i jeszcze mi mieszkanie urządzać. A jak poszłam do apteki to zaraz za mną poleciała i se nie kupiłam testu... :wściekła/y: i nic tylko narzekania.. łaziła i przez cała Ikee narzekała na wszystko...

Kasia u mnie masakryczne zmęczenie... na nic nie mam siły. A jak u Ciebie humorek??;-)

Emalia kciuki!!!

Wrocilam znad morza i nic mi sie nie chce.
Mam cos dziwnego. Mega duzo kremowego sluzu od 2 dni.
Nie wiem czy to nie infekcja bo mnie cos poswedywalo ale sluz nie ma grudek jest jednorodny bez zapachu bialy kremowy.
Do tego pierwszy raz cycki mnie zaczely bolec juz 3 dni po owu...
Ale nie ma co sie nakrecac :-)

Annie, te teściowe takie właśnie często są :PP Szkoda tylko, że przez nią teściku nie kupiłaś ...
Emalia, kciuki for You &&&&&&
Anulka, znam ten śluzik biały :) To raczej nie infekcja, jeśli nie ma zapachu. Słyszałam, że zwiastuje fasolkę :) Co prawda u mnie się nie sprawdziło ale takie słuchy chodzą ;-)Ja mam taki śluzik w 2 fazie cyklu. Nie jest to chyba nic niepokojącego.

reklama
hej dziwczynki, ja mam banana na twarzy bo ovufriend zaznaczył mi owulacje, głupia rzecz a cieszy :-)

w sumie to nie wiadomo czy owulacja była bo raz już mnie testy okłamały, niby pozytywne a owu nie było ale pal licho, grunt to pozytyne nastawienie.

tylko coś mi tempka siedzi na tym samym poziomie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry