Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wieczorem bylo bara bara ale to napewno nie to bo przez noc juz bylo by jak woda a nie jak przezroczysty sluz... ale tylko troszke go bylo... i tak to mleczny jest ... od soboty czuje od czasu do czasu pobolewanie ale na chwile i sie koniczy i znow jestem jak nowa , do glowy mozna dostac powaznie
moj do mnie " a kiedy ty masz @@ dostac " a ja do niego no wiesz jak bylam 13 lutego na usg ,m to gin powiedziala ze owulka byla bo widac plyn w woreczku(ja to w ogole mialam bole jajnikow w weekend 2-3 luty i 10-11 luty z tym ze w ten drugi bylo widac sluz ciagnacy i badz tu madra a bobo seksy byly 1,2,3 luty)... takze wychodzi ze dzis powinna przysc juz :/ co wy o tym myslicie??
ja sie wkurzalam bo poprostu nic nie zobaczylam i do kolejnej wizyty bialej goraczki dostawalam ...
zobaczymy jak do jutra nie dostane to najwyzej jutro , kupie i sobie walne tescika tak o sobie , choc uwierz mi ze nie mam nadzieji... bo mnie to podbrzusze pobolewa...