reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
hej dziewczyny, przepraszam ze dopiero teraz ale nie mam ostatnio kompletnie czasu...
Emalia , trzymaj sie mocno ...jestem z Toba:*
Annie , ty robilas test?? sa dwie krechy??
musze was doczytac dopiero kobiety... u mnie @@@ nie ma choc od 3 dni mnie pobolewa czasami brzuch ... owulka byla dwa tygodnie temu wiec powinna juz dostac ... ahhhh ....

marka robiłam robiłam są II krechy ale jeszcze czekam az minie termin @ ;-)

umówiłam się do gina na 04.03 jak się okaże że jednak się nie udało to przynajmniej zrobię sobie znowu kontrol :tak:

Ostatnia edycja:
annie, a nie boisz sie ze troszke za szybko... ja poszlam wlasnie w takim czasie i nic ... nie bylo widac... i tylko taka podminowana bylam ... a termin @@ masz na 27??
ja kuzwa to do glowy dostane bo w niedziele rano ... to mialam troche sluzu przezroczystego i ciagnacego sie :confused: wieczorem bylo bara bara ale to napewno nie to bo przez noc juz bylo by jak woda a nie jak przezroczysty sluz... ale tylko troszke go bylo... i tak to mleczny jest ... od soboty czuje od czasu do czasu pobolewanie ale na chwile i sie koniczy i znow jestem jak nowa , do glowy mozna dostac powaznie :no: moj do mnie " a kiedy ty masz @@ dostac " a ja do niego no wiesz jak bylam 13 lutego na usg ,m to gin powiedziala ze owulka byla bo widac plyn w woreczku(ja to w ogole mialam bole jajnikow w weekend 2-3 luty i 10-11 luty z tym ze w ten drugi bylo widac sluz ciagnacy i badz tu madra a bobo seksy byly 1,2,3 luty)... takze wychodzi ze dzis powinna przysc juz :/ co wy o tym myslicie??

marka wiem że szybko ale ja mam niedoczynność i dostałam prikaz że jak zajdę w ciąże to mam odrazu lecieć i do endo i do gina. Wolę chuchać na zimne. A @ mam mieć pojutrze.

A Ty robiłaś teściora?? Może coś tam kiełkuje??:-)

annie zapomnialam o tej niedoczynnosci , no tak nawet jak nic n ie widac niech juz cos mysla:tak: ja sie wkurzalam bo poprostu nic nie zobaczylam i do kolejnej wizyty bialej goraczki dostawalam ...

nie , ja tesciora nie robilam nawet za bardzo takiego zamiaru narazie nie mam ... bo ten sluz co widzialam 10i 11 lutego mi uswiadomil ze nie mialam owulki przy bobo seksach ... chyba ze byly dwie:-D zobaczymy jak do jutra nie dostane to najwyzej jutro , kupie i sobie walne tescika tak o sobie , choc uwierz mi ze nie mam nadzieji... bo mnie to podbrzusze pobolewa...

Cześc..

Emalia - kochana trzymaj się, jestem z Tobą :*
Marka - trzymam kciuki! moze akurat!

A ja po wizycie, nie zareagowałam wogóle na stymulacje.. żaden pęcherzyk sobie nie urósł, cykl w plecy, można mnie wykreślić z tabeli!

Teraz mam brać Dupka na wywołanie @,

A potem stymulacja nei tylko tabsami ale i zastrzykami, które nie dość ze kosztują 80 pln ( a musze wziąc 2) to jeszcze musze kogoś sobie znaleść kto mi je zrobi albo również zapłacic..:( nosz kur..! na kuracje do nastepnej owu pójdzie jakieś 260 zł, nie licząc wizyt i zastrzyku na pękanie..

Takze ja póki co odpadam.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry