reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam dziewczyny,

Nie sądziłam że będę pierwsza:-D a gdzie marcia?;-) Oj widzę że mnie wyprzedziłaś:-D
Ja wstałam wcześniej, bo idę na jedne zajęcia na 8.30 ale już po 11 jestem w domu:tak:

reklama
Cześć kochane ;-) ja nic a nic nie pospałam bo moja sunia miała biegunke i musiałam z nia w nocy wychodzic 4 razy :confused2: teraz mi oczy same się zamykają a tu w robocie trzeba siedzieć...

marcia ja na Twoim miejscu wyciągnełabym średnią bo o 4.55 to zdecydowanie za wcześnie :tak:

Dziewczyny ja chyba jednak dzisiaj dostanę @ :-( wszystko na to wskazuje i tylko co chwile latam do kibelka...

Ostatnia edycja:
annie nic nie dostaniesz :D ani dzisiaj ani przez kolejne 8-9 miesięcy :tak:

U mnie w końcu jakaś porządna tempka. Wczoraj miałam mega lenia i zemdliło mnie wieczorem po herbacie, dzisiaj mnie mdli lekko po kawie porannej...NO ALE to nie są powody żeby się nakręcać, tylko opwiedzcie mi jak tego nie robić?:confused:

No tak Ashlee ale na OwuFriend jest pełno takich wykresików że był pozytyw przed @ a później w dzień okresu jednak przychodziła i po ptokach :no: obym się myliła... dzisiaj i jutro sądny dzień

hej, nie dam razy teraz Wam odpisać bo nie czytałam co tam pisałyście przez cały wczorajszy dzień :-(

byłam wczoraj o okulisty a nawet u dwóch bo mnie intrygowało to zgrubienie koło oka. No i oto wczorajszy dzień w skrócie (sorry za lenistwo ale skopiowałam to co już pisałam na staraczkach listopadówkach)

Pierwsza pani doktor wysłała mnie na RTG oczodołów i po obejrzeniu zdjęć i przebadaniu mnie okulistycznie stwierdziła, że to jakaś chrząstka, która oblała się po repozycji nosa. Uffff, kamień z serca.
Potem miałam kolejną wizytę, tym razem prywatnie u innej kobitki o godz 18 i nawet żałowałam, że się umówiłam, myślę sobie, łe głupia chrząstka to jest a kasę za wizytę teraz muszę wydać. No ale poszłam.

no i co się okazało?

mam pęknięty oczodół i to do tego stopnia, że kości są przesunięte i się nie schodzą!!!!!

no ekstra normalnie, na pogotowiu skupili się na połamanym nosie a to przeoczyli, potem okulistka stwierdziłą, że to chrząstka i żeby się nie przejmować. NO super, gdybym nie poszła na tą wizytę prywatnie to bym sobie żyła w przekonaniu, że to chrząstka.

Mam się zgłosić w trybie pilnym do neurochirurga bo to jest za blisko nerwów i gałki ocznej by to tak zostawić...

no to nieźle mnie ten jeleń urządził...

reklama
karola - tak to jest z tymi lekarzami, ja ogólnie jestem za tym by w takich przypadkach chodzić prywatnie:tak:

annie - co ty opowiadasz? nie doszukuj się problemów....:tak:

U mnie ta tempka jakaś dziwna:dry: ciągle na tym samy poziomie:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry