reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Kasieczek, czyli, że wykresik bez skoku tak? Mój zaczyna wyglądać podobnie....a może u Ciebie skok był teraz 18ego? U mnie czasem zbiega się z chorobami i też ciężko stwierdzić....Eh, jak szurnę tego mojego Gina o monitoring to nie wiem! Idę do niego w przyszły czwartek - z awanturą :angry:

Humor z forum Kafeterii - znalazłam przypadkiem :-D:

[TABLE="width: 90%"]
[TR="bgcolor: #ebebeb"]
[TD="class: t1"][16.01.2013] 21:55
[zgłoś do usunięcia][/TD]
[TD="class: t1g"]do werdidana[/TD]
[/TR]
[TD][/TD]
[TD="class: t1"]a miałaś monitoring cyklu ?? bez monitoringu to lekarz może bajke na dobranoc powiedziec co najwyzej[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

a to najlepsze (wulgarne ale jakoś mnie rozbawiło):
[TABLE="width: 90%"]
[TD="class: t1"][11.03.2012] 22:27
[zgłoś do usunięcia][/TD]
[TD="class: t1g"]kasia-kolasia[/TD]
[/TR]
[TD][/TD]
[TD="class: t1"]"po chooj wam testy, zacznijcie sie ruchac codziennie to bedziecie w ciazy idiotki"[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ostatnia edycja:
Haj dziewczyny

Ja dzisiaj już w pracy niestety i już żałuje bo czuję się dzisiaj fatalnie no i nerwówka w pracy straszna... :no:

Nanncy no to musisz się ruchać codziennie :-D:-D:-D

góralka super tempka :-) kiedy testujesz??

Ashlee napewno będzie wszystko ok :tak: pisz nam tu odrazu co i jak

Dziewczyny, nie wiem co robić. Tempka nie ma skoku a jutro mam wziać Duhaston. Jak myślicie, mogę wziąć go później bez konsultacji z lekarzem? Znowu zrobiłam test owu rano, tyle, że pierwsze poranne siusiu miałam o 5ej nad ranem a test zrobiłam po 10ej. Test to już na 90% pozytywy, zjem śniadanko i wrzucę Wam fotkę to może pomożecie ocenić :tak:

Dzien dobry wszystkim!
nanncy a ty robisz testy owu z rana? co do dupka jezeli jestes pewna ze nie bylo owu tzn. nie miałas płodnego sluzu, naszych bóli kolkowych, pozytywnego testu owu to nie bierz dupka bo mozesz tylko zaszkodzic swojej owulacji. ja tez miałam te dylematy w któryms cyklu i pytalam swoja gin to mi powiedziała ze progesteron wziety w nieodpowiednim momencie moze wiecej złego zrobic niz dobrego

Marcia, ja testy owu robię zazwyczaj wieczorem o 22ej a w okolicy już najpewniejszej owu robię czasem rano i wieczorem. W poprzednim cyklu jak był termin owu i skok to test owu wyszedł mi pozytywnie niezależnie od pory dnia. Krecha była już rano, popołudniu też i wieczorem najwyraźniejsza. A śluzik płodny już był, bóle również. Ja śluzik mam przed skokiem tempki,mam wrażenie że śluzik już się skończył nawet. Trochę mnie martwi ten brak zgrania śluzu ze skokiem tempki.
Podsumowując - nie wiem co robić, śluzik był, bóle były, test o 10ej rano pozytywny, tylko tempka stoi w miejscu. Gin nie ochrzani mnie jak wezmę Dupka np 18dc? NIe popsuję sobie cyklu?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry