Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nanncy - w moim wykresie nic nie ma z owulki - miałam monitoring nic nie urosło, żaden pęcherzyk, wiec i zastrzyka na pękanie nie brałam - wiec w 12dc mój cykl poszedł w plecy, wiec czekam na nowy.. wiec mimo skoku to nie owulka!
Jak dla mnie - ja bym chwile poczekała i nie brała jeszcze dupka - dzien w tą czy w tą nie zrobi różnicy, a jak wezmiesz za wczesniej to już różnica bedzie! następnym razem ( chyba że nie bedzie trezba za co trzymam kciuki) proponowałabym poprosic lekarza o monitorig. Testy nie dają 100% pewności, isg - owszem!
Ashlee- No ja gratuluje wizyty super
Góralka - no no no &&&&&&!! za jutro!
Annie - dobranoc kochaniutka
u mnei już lepiej, odstawiłam antybiotyk, i jakoś idzie do przodu.. wysypka mniejsza, siły juz więcej! Oby tak dalej!
Mój w poniedziałek idzie badac żołnierzyki ponownie, ciekawe czy witaminiki zadziałały! No i celibattttttt!!
Jestem bez energii totalnie i z tym spaniem mam jak Annie. Nanncy, a może jutro dopiero będzie skok? Wiesz że z tymi tempkami jest różnie... Kasiu dobrze że już Ci lepiej teraz trzymamy kciuki za badania )) Góralka, Karola pokazywać się szybko ! jak tempki drogie Panie))
Kasia jeszcze mam sporo czasu żeby pospać sobie na zapas. super że już się lepiej czujesz. Mam nadzieję że jak starego nie molestowałaś tyle czasu to zołnierze są w super formie