reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Cześć dziewczyny!

Nanncy - w moim wykresie nic nie ma z owulki - miałam monitoring nic nie urosło, żaden pęcherzyk, wiec i zastrzyka na pękanie nie brałam - wiec w 12dc mój cykl poszedł w plecy, wiec czekam na nowy.. wiec mimo skoku to nie owulka!
Jak dla mnie - ja bym chwile poczekała i nie brała jeszcze dupka - dzien w tą czy w tą nie zrobi różnicy, a jak wezmiesz za wczesniej to już różnica bedzie! następnym razem ( chyba że nie bedzie trezba za co trzymam kciuki) proponowałabym poprosic lekarza o monitorig. Testy nie dają 100% pewności, isg - owszem!

Ashlee- No ja gratuluje wizyty ;):) super ;)

Góralka - no no no :):) &&&&&&!! za jutro!

Annie - dobranoc kochaniutka :)

u mnei już lepiej, odstawiłam antybiotyk, i jakoś idzie do przodu.. wysypka mniejsza, siły juz więcej! Oby tak dalej!

Mój w poniedziałek idzie badac żołnierzyki ponownie, ciekawe czy witaminiki zadziałały! No i celibattttttt!!

Ja wpadłam tylko na szybko napisać Wam, że u mnie nadal kicha - tempka zamiast skoczyć - spadła :( Lecę do pracy. Wpadnę wieczorkiem :sorry2:

Kasieczek, z Dupkiem się wstrzymam :tak:Miałam dziś wziąć ale nie wezmę.

Witojcie dziołszki :-D
Ja pospałam jak mops. Padłam odrazu jak tylko do łóżka weszłam.

Nanncy Ja się spodziewałam u Ciebie skoku :no: a tu doopa

góralka jak u Ciebie? Pisz tu szybko!!!

Karola no i Ty gdzie się podziewasz??

Witam i ja :-)

Jestem bez energii totalnie i z tym spaniem mam jak Annie.
Nanncy, a może jutro dopiero będzie skok? Wiesz że z tymi tempkami jest różnie...
Kasiu dobrze że już Ci lepiej teraz trzymamy kciuki za badania :)))
Góralka, Karola pokazywać się szybko !:) jak tempki drogie Panie:)))

Ostatnia edycja:
Nanncy - i dobrze ze sie wstrzymałaś bo szkoda byłoby cyklu! mam nadzieje ze jeszcze skok bedzie!!

No ja wstałam zeby testowiczki tu poczytać, a one gdzie?

Ashlee - no jest troche lepiej - i oby tak zostało, i nei nawróciło :) jeszcze mam chwile na wykurowanie :)

Annie - jeszcze tylko niecale 35 tyg :)

Kasia jeszcze mam sporo czasu żeby pospać sobie na zapas. :-D super że już się lepiej czujesz. Mam nadzieję że jak starego nie molestowałaś tyle czasu to zołnierze są w super formie :tak:

reklama
Daj spokój annie - czuje się w tym cyklu jak w białym małzeństwie! tak sie okoliczności składały, że szkoda sie przyznawac jak było z serduszkowaniem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry