reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki pod wykresem, przydadzą się, nie wiem czy będę sumienna z obserwacjami od razu mówię. Mam ochotę odpuścić sobie trochę w tym cyklu więc nie będzie mnie za bardzo na forum. Odpuszczam obsesyjne myślenie o ciąży. Trochę mnie już to zmęczyło.
Skupiam się na codzienności, radości z bycia z mężem i chcę maksymalnie korzystać z każdego dnia.
Idzie wiosna i chcę się tym cieszyć i odganiam wszystkie myśli związane z "zapłodnieniem" "objawami" "śluzem" :)
Powraca życie jak przed staraniami i wiecie co? Dobrze mi z tym :) Trzymajcie się cieplutko.

Nie oznacza to że Was całkiem opuszczam :)
Będę zaglądać i podczytywać, tylko rzadziej.
Jestem osobą z natury dość łatwo nakręcającą się na wszystko,
lubię mieć wszystko zaplanowane i wściekam się jak coś mi nie idzie.
Ostatnio kilka miesięcy wszystko podporządkowałam staraniom
i muszę ratować moją psychikę bo inaczej sfiksuję.
Przewartościowałam sobie moje podejście i muszę zmienić myślenie,
dlatego też ograniczam forum, wykresy itp.

anulka ja mma ten sam problem, też szybko się nakręcam a potem jestem boleśnie rozczarowana... No już nie wspomne, też lubię mieć wszystko zaplanowane i pod kontrolą no i jak widać dzidziuś próbuje mnie tego oduczyć bo myślalam, że odstawię tabsy i trach w pierwszym cyklu będę w ciąży a tu zonk, nici z mojego zaplanowanego, poukładanego życia. Ale takie nastawinie jakie obie mamy nie jest dobre bo jeśli coś nie idzie po naszej myśli to jest to bardzo destrukcyjne dla naszzej psychiki...

ciesz się życiem, co ma być to będzie!!!

ps. ale nie zpaomnaj o nas tak kompletnie ;-)

Karola tempa bardzo ładna i już się nie moge doczekać na Twoje testowanie :tak:

Anulka zaglądaj do nas kochana i może jak dychniesz troszkę to się utrafi fasolka ;-)

looknęłam na wykres góralki i niestety minusik ma na teście ciążowym :-(

też widziałam teraz tego minusa u góralki, kurcze ale by szkoda było gdyby z tak pięknej tempki nic nie było. Trochę się podłamałam, bo góralka miała o wiele ładniejszą (wyższą) tempkę niż moja.... buuuu

to ja chyba nie mam po co testować... :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry