reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
nie spałam już od 4 rano, przeżywałam jak głupia to testowanie!!!! Nie wiem czy to wina tego niespania i wiercenia się od 4 rano ale tempka o godz 7 wyszła mi 36,6.... czyli wszystko jasne :-(

nawet tempka nie pozostawia złudzeń...

Cześć dziewczyny!

Najlepszego dla was KOchane ;*

Nanncy - gratuluje! no to działaj działaj ostro!! &&&!!!

Górlaka - niech nowy cykl będzie ostatnim!

Karola - jeszcze nie wszystko przesądzone! trzymam &&!!

Annie - niestety.. po odstawieniu antybuiotyku prezez uczulenie, jeszcze dzien było dobrze, teraz wszytsko wróciło :( także kaszana...

góralka ja nie wiem, Twój wykres był taki piękny i nic z tego, to ja już z moim nie mam się nawet co łudzić...

shit....

na kij nam to mierzenie tempki i prowadzenie wykresu, wszystko ładnie wygląda by potem spieprzyć się w sekundę...

tylko nadzieję sobie złudną zrobiłam i tyle...

Karola - Twoja tempka może być zaburzona przez to że nie spałaś dobrze nad ranem:tak: zobaczysz jutro. Co do mojego wykresu, też miałam nadzieję :tak: ale jak już wczoraj spadło, wiedziałam że raczej nic z tego:-(

Ja w każdym bądź razie dalej mierzę tempkę, zobaczymy jak wyjdzie.

Wszystkiego najlepszego dziewuszki:)

Góralka bardzo mi przykro, bo wykres był cudny... marzec już będzie Twój. Może po dniu kobiet będzie już wysyp marcówek?:) W każdym razie trzymam mocne kciukasy za OWOCNY cykl:))

Karola tempka zaburzona, wiec nie ma się nią co sugerować, a po za tym to był cykl bez plamień, więc i tak już to idzie w dobrą stronę..:))

Nanncy super, że w końcu teścik jak należy wyszedł, pod koniec cyklu mam nadzieję, że powtórzymy te słowa z dobrym teścikiem ;)))

reklama
Dziś znowu pozytywny test owu :eek: To mój 17dc. Czy ta owu w ogóle przyjdzie do mnie? Najlepsze jest to, że to był mój ostatni test jaki miałam w domu. Kupne w drogerii kosztują ok 20-25zł za 5szt - zdzierstwo jak nic, chyba nie kupię, już mi szkoda kasy... Rano miałam tak silne bóle brzucha, że myślałam, że to już to. ściskało mnie i puszczało, ściskało i puszczało - jakby chciało a nie mogło :nerd:. Ciekawe jaka tempka będzie jutro :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry