reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzień dobry!:-) 8 już a tu taka cisza i pustka ;)

Marcia
gdzie się podziewasz o tej porze?:)

Annie jak samopoczucie?

Karola
czekam na dobre wieści!

Nanncy ale jak wczoraj zrobiłaś ten test to już ta krecha napewno nie była taka mocna, co?

Emalia co tam u Ciebie, napisz do nas!

Kasiu odgoniłaś już całkiem wszystkie wirusy?

reklama
U nas też paskudna pogoda:-( Ja już skończyłam sprzątać, a teraz biorę się za odgrzanie zupki. Kacper przeziębiony, wiec trzeba będzie siedzieć w domu...

Witajcie dziewczynki ;-) ja nie śpię już od 7 bo mnie strasznie w żoładku dzisiaj kręci :no: nie dam rady nic zjeść bo mnie odrazu odrzuca więc moczę herbatniki w herbacie i tak sobie podjadam.

Karola widzę że jednak @ przylazł. Ale wiesz to też jakiś pozytyw bo nigdy chyba nie widziałam u Ciebie tak ładnego cyklu bez plamień i nie jakoś masakrycznie długiego.
Razem z góralką i marcią i kasieczkiem zafasolujecie w marcu :tak:

Ashlee a ty jakie masz samopoczucie? Smaki na co dzisiaj Cię dopadły? :-)

Emalka mam nadzieję że u Ciebie wszystko ok i czekamy aż będziesz gotowa nam coś naskrobać :tak:

Annie z moim jedzeniem to tak średnio, jem małymi porcjami, wszystko oprócz mięsa. Wczoraj babci powiedziałam, że jestem w ciąży, bo już podejrzewała i się mojej mamy dopytywała i już dzisiaj dzwoniła z czym ma mi pierogi zrobić:P heh-wiec dzisiaj na obiad pierogi z truskawkami:-D

no cóż, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Fasolki nie ma ale jest na nią nadzieja bo cykle wracają do normy, nie muszę już brać Luteiny na wywołanie @, poprzedni cykl 27 dni ale z plamieniem, ten 34 dni i UWAGA pierwszy cykl od pół roku w którym NIE BYŁO plamienia ok 20dc, juuuupi!!!! No i śmiem przypuszczać, że po raz pierwszy miałam owulację, był skok, były ładny śluz, były testy pozytywne no i @ przyszła ok 14 dni po tym.

ogólnie jestem pozytywnie nastawiona, tylko waham się co zrobić z tym cyklem bo nie chciałabym, żeby dziecko urodziło się pod koniec grudnia, zdecydowanie wolałabym już styczeń...

hej dziewczyny, ostatnio sie nie odzywam za bardzo ale znow ani za duzo czasu ani sily... ja sie modle o to by mi owulka wypadla jak moj przyjedzie 16 czyli kurde chcialabym zeby cykl nie byl krotszy niz 33 dni:/ ale glupie nie , no ale coz zrobic...
&&& za dziewczynki starajace...
i zdrowka za fasoliki:)

reklama
Nanncy ale jak wczoraj zrobiłaś ten test to już ta krecha napewno nie była taka mocna, co?

tak, kreseczka była już mniej intensywna....

Wiece co, ja już chyba straciłam nadzieję w tym cyklu :-( NIe wzięłam Dupka, tempka tkwi w miejscu jak zaklęta. Skończyły mi się testy owu. U mnie napewno problem tkwi w braku owulki i niskim progesteronie, czyli Gin zapewne się nie mylił. Może i nawet owu była ale nie mogę chyba czekać z Dupkiem do skoku bo u osób z niedomogą lutealną tempka nie poszybuje po owulce :no: Nie wzięłam Dupka i tempka stoi. Jeśli nawet coś się zadziało to się nie utrzyma. Chyba muszę dzisiaj wziąć tego Dupka. Jak sądzicie? Czy 20dc na Dupka to nie za późno?
Załamałam się dziś jakoś...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry