reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja melduję się po pracy. Mam 2-dniowy maraton :/ Melduję również mój chyba pierwszy MEGA pozytywny test owulacyjny:tak:Krecha jest gruba, tłusta i wyszła niemal po kilku sekundach. Test robiony prawidłowo, o tej godzinie co zawsze, czyli 22ej, 2 godziny przed tym nic nie piłam. Wygląda na to, że owu odwiedzi mnie w tym cyklu o wiele później. Trzymać kciuki, żeby nadeszła!!! Oficjalnie informuję, że poraz pierwszy od 3 miesięcy nie wezmę Dupka w terminie. Spróbuję "oszukać przeznaczenie" ;-)

Hello śpiochy :happy:

Nanncy to teraz fikajcie z małżonem na maxa :-D

góralka jak dzisiaj? hopsnęło do góry?

Karolaaaa czy mamy tu przez Ciebie osiwieć? :-D

Kasia chcę usłyszeć od Ciebie że już zdrowaś :tak:

marcia gdzie Ty jestes??

Annie obserwuje śluz wg. metody Creightona co w brew pozorom nie jest łatwe:-) Zakazany owoc lepiej smakuje wiec jak pani instruktor zabroniła bzykania to mój stary codziennie ma ochote wiec tego warunku nie spełnimy a poza tym moja Patrycja sie rozchorowała, gorączkuje i ma tak meczacy kaszel ze az wymiotuje zreszta jak połowa jej klasy w szkole jest 10 osób.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

Ostatnia edycja:
marcia zwierzaki się w Was obudziły :-) i bardzo dobrze:-D biedna ta Twoja córcia bo faktycznie możesz chuchać i dmuchać a i tak w szkole epidemia szaleje i sie nie obronisz :no:
a to obserwowanie śluzu tą metodą jakoś sie bardzo różni od normalnej obserwacji??

SPEŁNIENIA MARZEŃ MOJE LALECZKI :*

przy kazdej wizycie w toalecie musze przed siusiu podetrzec sie papierkiem i po podetrzec sie papierkiem i sprawdzic czy to co widze to jest 0-czyli suche bez niczego czy 2-wilgotne bez uczucia lubrykacji czy jeszcze grom wie co bo tych symboli klasyfikacji sluzu jest chyba z 15 i najlepiej to to zapisac bo potem wieczorem to trzeba sprawdzic ile czego było i zapisac. troche tak to olewam i nie zapisuje bo bym zwariowala a ta klasyfikacja ich jest do przetworzenia z czasem jak sie nabierze wprawy bo narazie to masakra. a jak juz wydałam te 150 zł to chociaz troche z tego skorzystam

Ja pikole :szok: a my tu tylko że mamy sucho albo mokro i tyle :-D no ale później może sobie odbijesz te 150 złotych bo jak juz opanujesz te 15 różnych śluzów to będziesz tu szkolić :-D

u mnie niestety nie skoczyło, a wręcz spadło i mam plamienie, więc to pewnie @:tak: i przyszła dwa dni przed
czasem:szok:

Karola dała minusik w wykresie.:-(

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry