reklama

Staraczki grudniowe 2012

Testy owu pokazują nadchodzącą owu tzn. Jeśli są pozytywne to owu nadejdzie w ciagu 24-36 godzin. Może od jutra tempka będzie rosnąć i okaże się że jednak masz tak wcześnie owulację w tym cyklu.

Buterku narazie wiecie tylko Wy, mój stary i moi rodzice to se chociaż tutaj trochę pogwiazdorzę::D
Nanncy serduszkuj to napewno ustrzelicie jajeczko :p

reklama
Agaawa, tak jak pisze Annie, ja miałam w poprzednim cyklu ze 2 dni test pozytywny a potem dopiero skok tempki (następnego dnia czy coś).

Annie, sreduszkuję prawie codziennie, tylko że śluzik rozciągliwy gdzieś zniknął :dry: Mam wodnisty teraz...czy taki wystarczy?

Aha, no i przed chwilą zaczęły się bóle zwiastujące termin owu. Właśnie wróciłam z toalety wymęczona jak koń po westernie. Ze tak powiem: zaczyna się !!! :cool2:

Ostatnia edycja:
Nanncy ja tak szczerze to wogóle nie miałam rozciagliwego. Cały czas miałam tylko mokro i w jeden dzień był tylko mniej wodnisty tylko taki bardziej lepki. Ale nic a nic rozciągliwy :)

Annie, to mnie pocieszyłaś :) No ja w sumie tego rozciągliwego to muszę nieźle wypatrywać. Kiedyś był bardzo widoczny, jak miałam 17 lat :P A teraz zaczęłam go zauważać dopiero przy prowadzeniu kalendarzyka ;-)

A ja słuchajcie zaczynam bardzo źle się czuć... czuję się podobnie jak na okres...boli mnie podbrzusze aż do pleców, do tego żołądek aż jakoś ściska, mam dreszcze, wzdęcia i czuję jakby mnie brała temperatura. I niedobrze mi strasznie... Plus ogólne rozbicie :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry