reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
BB_Anna - no super!!! Działajcie! :))) Wspaniałe wyniki, napewno odrazu Ci się lepiej na duchu zrobiło :happy:

Ashlee, och, och, jakbym chciała, żeby to było zagnieżdżenie :tak: Popołudniu ból przeszedł, dostałam jakiejś niespożytej energii (której zazwyczaj nie mam i ciężko mi wstać z łóżka). Przytargałam zakupy z Carefoura i poleciałam na ryneczek do Ciucholandu i po teściki ciążowe (2 Quick Vue i 1 najczulszy - Pro Creo strumieniowy) a potem posprzątałam w domu i poodkurzałam. Nie wiem, może się przeforsowałam ale jak miałam ochotę to chyba dobrze :) W trakcie mocno zakuło mnie w brzuchu, aż się zgięłam na chwilkę a potem przeszło. Pozostaje trzymać kciuki :-p

Kasieczek, chyba jutro nawet :) Zakupiłam teściki, więc pewnie się nie powstrzymam. Dzisiaj mnie mocno zakuło a poprzedni cykl miał 28 dni a w 25. dostałam plamienie - więc co mi tam.
A zapomniałam Wam powiedzieć, że Gin dał mi też receptę na Dupka w razie co, jeśli się uda. Jak wyjdą II to mam brać 2 razy dziennie po 1 tabletce na podtrzymanie także też jestem spokojniejsza :)

Ostatnia edycja:
nanncy powiem Ci, że bardzo ładnie to wygląda, przejrzałam Twoje poprzednie wykresy i przyznam, że ten wygląda bardzo ale to bardzo obiecująco, no ale tfu tfu co by nie zapeszyć, czekamy na jutrzejsze testowanie!!!!!!

Dziękuję wszystkim :tak: Hmm którego teściora jutro strzelić? tego najczulszego zostawię chyba na koniec. Śniło mi się w tym cyklu, że widzę II kreseczki na teście, to był chyba strumieniowy, taki z dwoma okienkami. A miewam prorocze sny od dziecka ;-)

Nanncy właśnie tego najczulszego zrób jutro. Ja zrobiłam pierwszy 25 i nic a dzień pózniej 10 i był bladzioch ;)
Kasia dzisiaj trochę lepiej ale i tak nie byłam w stanie zrobić schabowych :D

reklama
Annie, no właśnie wiem, że najczulszy najszybciej pokaże ale jest tak wcześnie, że szkoda mi go marnować bo itak pewnie żaden nic by nie pokazał. Ale wiecie co, podejmę decyzję jutro, spontanicznie i wezmę pierwszy z brzegu :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry