reklama

Staraczki grudniowe 2012

Annie jak tam po wizycie? Czekamy na zdradzenie wielkiej tajemnicy kto tam u ciebie w brzuszku siedzi :-)

A u mnie kolkowy delikatny bol wiec jajeczko na wolnosci

reklama
Karola ja Wam wszystkim nasiuram jak chcecie :D

Marcia dzidzior dzisiaj sie kręcił i wiercil i nic nowego nie pokazał ;) więc ginka tylko potwierdziła wcześniejsze słowa czyli "diagnoza" na 70%

reklama
Dziewczyny, ja oficjalnie więcej nie kupię Bobo testa :wściekła/y:On oszukuje. Robi się oszukany pozytyw po dłuższym czasie. W poprzednim cyklu miałam też taką kreskę na Bobo teście. Dzisiaj rano zrobiłam Bobo i negatyw. Wracam z pracy - lekka kreska, ale nie cień, taka cinka kreseczka jakaś, jakby zaznaczone miejsce, gdzie miała być testowa :/ Test powinno się wyrzucić po wskazanym czasie. ja oczywiście zostawiam i sobie lukam jak w talizman co jakiś czas. Powiem Wam, że na żadnym nie pokazało się nic a nic po czasie, natomiast Bobo czasem dziwnie się zachowuje i robi niepotrzebny zamęt. Odradzam Bobo :confused2:

Aha, szukałam jeszcze troszkę w necie o takich cienkich kreseczkach na teście i znalazłam forum, gdzie dziewczyna miała to samo. I co? Oczywiście był to również Bobo test :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry