reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej Dziewczyny, ja już odpadam, tempka poleciała w dół :dry:.

Wiem, że póki nie ma @ to jeszcze nic pewnego ale znam siebie, czuję oddech okresu na plecach. Brzusio pobolewa, tempka dużo spadła, no i mam potworne humorki :angry:. Jutro/pojutrze powinien przyjść okresik i jestem już na to przygotowana. Rano smuciłam się strasznie ale w tym miesiącu mam jedno wielkie pocieszenie - za kilka dni mam urlopik i jadę nad morze :))))) Będę mogła się wyluzować i pić piwko :) Ale trzymajcie za mnie kciuki za co innego - żeby @ tym razem mniej bolała :baffled:

Emalia i Karola, trzymam kciukasy. Piknie to wygląda u Was !!! :-)

Marcia, pewnie owu się przesunie :tak:

reklama
nanncy kurcze, szkoda, że tempka spadła...

ale masz fajnie, zazdroszczę wyjazdu nad morze, kocham morze, kojarzy mi się z dzieciństwem bo od 2 roku życia tak do 15 każde wakacje spędzałam z dziadkami w Świnoujściu bo tam mieszka siostra mojej babci. To były najlepsze wakacje!

oby pogoda Wam dopisała bo nad polskim morzem to różnie potrafi być :-D

przed południem trochę pobolewał mnie brzuch, tak jak na @ i znów czułam lewy jajnik... mam nadzieję, że to zapowiedź @, która powinna przyjść za kilka dni.

Ja dzisiaj naladowalam akumulatory ojciec byl w domu wiec pomagal mamie a ja moglam pojechac na dzialeczke a tam cisza spokoj, swieze powietrze grilik i bylo super. W poludnie zrobilam tescik i monitor pokazal peak ale nie mam naszego "kochanego" ( mojego i nanncy) bolu kolkowego za to mowie wam dziewczyny sluzu tego najleprzego mialam ful w tym cyklu nigdy tyle nie mialam :-) To moze jednak nic sie nie pokickalo tylko idzie ku dobremu

Dzięki Dziewczyny za wsparcie :) Troszkę już się przyzwyczaiłam do tego, że nie zachodzę w ciążę i @ przychodzi... Zdziwiłabym się, gdyby było inaczej. Odliczam czas do wakacji, ewentualnie do września a już niedługo zostało - i wtedy zrobię dokładne badania.

Marcia, cykl bez bólu kolkowego to coś wspaniałego :)) Ja ten cykl miałam o dziwo baardzo spokojny. Jakby się wyciszyło wszystko... I Tobie również tego życzę ! :happy2:

Dziewczyny, a ja tak sobie myślę...robiliśmy badania nasienia męża ale tylko ogólne. Nie robiliśmy przeżywalności plemników czy coś w tym stylu. lekarz w sumie nic nie mówił, powiedział, że jest okej a babka w laboratorium powiedziała, że jak ogólne wychodzą źle to dopiero wtedy robi się te szczegółowe. Nadal jednak mnie to trapi :(

Witam z rana kobietki!

ja wczoraj nie moglam zasnac ( chyba za duzo tlenu) a teraz sie obudzilam jak glupia.

nanncy moja ginka powiedzialazeby robic badanie ogolne bo te szczegolowe to tylko naciaganie ludzi ale niestety ta moja klinika i jeszcze jedna klinika gdzie mozna zrobic nie daje wyboru i trzeba robic szczegolowe wiec robilam szczegolowe a tak robilam bym tylko podstawe. A powiedz mi to jakie parametry sa okreslone w podstawowym badaniu? Ocena makroskopowa ( kolor objetosc itd), i morfologia? Dla mojej kolezanki ginka powiedziala ze ta morfologia jest bardzo wazna . Takze Nanncy sie nie przejmuj!
Milego dni dziewczyny

u mnie ma byc dzisiaj najcieplej ,Bialystok rzadzi ;-)

Marcia, aa też wczoraj nie mogłam spać i miałam strasznie emocjonalny wieczór.:-( <placze> ....PMS potworne !!!! @ przyjdzie lada chwila. Co do badań to nie pamiętam co tam było ale chyba morfologia też. Jak wrócę z pracy wieczorkiem to poszukam tego wyniku i sprawdzę a tymczasem mykam się szykować do pracy.

Emalia, Karola, jak u Was? czekamy na wieści :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry