reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Karola - wiem jak jest - bo sama czekałam z dnia na dzień do 6.30 by tempe zmierzyć!

Annie a ty jak - bo ja sie nie moge do czekac 20 maja, aż nam oznajmisz cóz to za fasoline nosisz :) choć jak dziewczzxyny powiadaja - chłopaczek Ci tam skacze :)

ech, wkurzyłam się, pojechałam do miasta by zrobić sobie badanie progesteronu i estradiolu no i duuuuupaaaa...

krew pobierają od 7 do 10 :wściekła/y:

wróciłam do domu i szukam w necie jakiegokolwiek laboratorium gdzie pobiorą mi krew popołudniu bo nie dam rady jechać tam w tych godzinach bo pracuje a w soboty tam nie pobierają krwi. :no:

mogłabym iść u siebie na miejscu, wtedy wyskoczyłabym ze szkoły na 20 min i poleciała zrobić to badanie ale u nas pobierają tylko w dwa dni w tygodniu no i jak akurat mam utrafić, żeby 7 dpo przypadł na wtorek albo na czwartek :baffled: :wściekła/y:

tak to jest jak się mieszka na zadupiu! :crazy:

Kasia ale fajna bluzeczka

Karola a moze masz gdzies diagnostyke to siec laboratorii i u mnie nawet w soboty pobieraja i daja karte zniszkowa gdzie jest numerek i mozna sie zalogowac i sa wszystkie wyniki badan w pdf i nie trzeba jechac po odbior

znalazłam już jedno laboratorium gdzie pobierają w soboty od 8 do 10, zadzwonię jutro, zapytam czy na pewno zrobią mi te hormony, żebym znów na marne nie pojechała.

Kasia ja to bardzo jestem zadowolona z tego laboratorium bo maja super ceny np. w laboratorium w ktorym zawsze robilam za test obciazenia glukozy powiedzielj mi 60 zl a w diagnostyce zaplacilam 10 zl :szok: az 2 razy pytalam czy sie pani nie pomylila.
A co u mnie chyba troche za wczesnie sie cieszylam ze w 11 dc mialam wzrost estrogenu bo myslalam ze gora za dwa dni bedzie peak a tu dupa dalej nie mialam owu bo nie czulam a dalej monitor pokazuje high juz cztery dni wiec nie wiem czy nie bedzie bezowulacyjny pewnie znowu rosnie wiecej niz jeden pecherzyk bo ostatnio jeden byl niepekniety oprocz torbieli aczkolwiek sluz mam bez wspomagaczy wiec moze te leczenie lambli cos pomoglo bo jak mi tlumaczyla ta instruktorka to sluz jest produkowany w takich wypustkach (kryptach) i jak jest jakas infekcja albo cos to moze byc blokada wyplywania tegk sluzu i dlatego go nie widac na zewnatrz. Dobrze ze ten cykl mam na luzie bo juz bym sie dolowala a tak i tak wiem ze guzik bedzie wiec co za roznica z jakiego powodu. Nie wiem czy wam pisalam ze jeszcze rozszyfrowalam z tego badania nasienia ze moj maz ma aglutenacje plemnikow i to spora bo 3d w cztero stopniowej skali wic dupa wychodzi na to ze to moze byc jego wina ale nic mu nie mowilam jak pojde do ginki pewnie cos mu wypisze i powiem ze kazala brac i tyle nie bede go dolowac

reklama
dzięki nanncy!, zaskakuje mnie ta temperatura, dziś zrobiłam badanie progesteronu i estradiolu by sprawdzić czy oby na pewno owulka była, wyniki dopiero w połowie następnego tygodnia.

Twój wykres też wygląda bardzo ładnie, co prawda widzę, że narazie testy wychodzą negatywne ale poczekaj może do terminu @.

mnie kusi by też zatestować ale wiem, że na bank będzie I krecha bo to zdecydowanie za wcześnie, prawda?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry